Arhiv novic 08.01.2023

Konec čudežnega niza Slovencev v Grčiji

SiolNET 08.01.2023
Grški klubski velikan Panathinaikos, za katerega nastopajo kar trije slovenski nogometni reprezentanti (Benjamin Šporar, Adam Gnezda Čerin in Benjamin Verbič), ni več neporažen. V derbiju 17. kroga grškega prvenstva je ostal praznih rok na… »

Že letos poskusno v Avstriji: povsem nov tip prodaje avtomobilov

SiolNET 08.01.2023
Stellantis – eden največjih avtomobilskih koncernov (Peugeot, Citroën, Fiat, Opel, DS ...) – bo že letos poskusno začel uvajati agencijski tip prodaje avtomobilov. Kupec jih bo naročil pri proizvajalcu, in ne lokalnem trgovcu. Zadnjim bodo… »

Ni se zmotil: drzna napoved, ki je spremenila svet

SiolNET 08.01.2023
"Danes bomo na novo izumili telefon," je na današnji dan pred šestnajstimi leti dejal Steve Jobs, pokojni ustanovitelj ameriškega tehnološkega podjetja Apple in pokazal prvi iPhone, ki je nato storil natanko, kar je napovedal Jobs. 9. januarja 2007 je… »

"Nostalgija za Mariborom je. Počutimo se kot doma, a to ni doma."

SiolNET 08.01.2023
Otoplitev je Zlati lisici grozila še sredi tedna, a marljivi pohorski in kranjskogorski delavci so na koncu pripravili dve izvrstni tekmi svetovnega pokala v veleslalomu. Andrej Rečnik, ki je že vrsto let vodja proge na Zlati lisici, prava legenda tega… »

S preventivno akcijo nad uporabo telefona med vožnjo

SiolNET 08.01.2023
Agencija za varnost prometa (AVP) danes začenja prvo letošnjo nacionalno preventivno akcijo, Varno brez mobilnega telefona v prometu. Z uporabo mobilnega telefona v roki se namreč zmanjšuje zbranost in pozornost na sprejemanje ključnih informacij iz… »

Na Šeškovem stadionu

24ur 08.01.2023
Zelenica drugega največjega stadiona pri naših severnih sosedih je že dve leti dom enemu najspretnejših parov nog v slovenskem nogometu. O vzhajajoči športni zvezdi je bilo prelitega že mnogo črnila. Glede na to, kako niza dosežek za dosežkom… »

'Kralju rock'n'rolla smo se poklonili na najlepši možni način'

24ur 08.01.2023
Na Elvisovo obletnico rojstva, 7. januarja, je skupina Sam's fever, ena najboljših interpretov Elvisove glasbe pri nas, v Orto Baru nastopila s hrvaško skupino Johnny & His Rockin' Tunes in tako obudila spomine na kralja rock'n'rolla. Za piko na i sta… »

Begunci v Sloveniji pokazali, kakšno hrano dobivajo: Lačni smo (FOTO)

Slovenske novice 08.01.2023
Prosilci za azil pokazali, kakšno hrano dobivajo v azilnem domu na Kotnikovi v Ljubljani. Prosilci za azil iz azilnega doma na Kotnikovi v Ljubljani so opozorili na nestrinjanje s pravili, po katerih morajo v azilnem domu devet mesecev čakati na delovno… »

Pozor! Z nakupom teh zdravil in prehranskih dopolnil ogrožate svoje zdravje ali življenje

Slovenske novice 08.01.2023
Narašča nakup zdravil in prehranskih dopolnil prek nepreverjenih spletnih strani, taka zdravila pa nimajo dovoljenja za uporabo pri nas. Furs opozarja vse, da ne kupujejo zdravil in prehranskih dopolnil, naročenih prek spleta na nepreverjenih spletnih… »

Center za celično in gensko terapijo – nova davkoplačevalska jama brez dna?

Nova 24TV 08.01.2023
Biokemik prof. dr. Roman Jerala (Foto: STA) “Izredni profesor dr. Osredkar, profesor dr. Jerala in celoten tim na Kemijskem inštitutu se zelo trudijo, da bo nekoč deloval Center za celično in gensko terapijo in da se bo nekoč izboljšalo stanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem