Arhiv novic 08.01.2023

Na gorenjski in štajerski avtocesti daljši zastoji

24ur 08.01.2023
Na gorenjski in štajerski avtocesti proti Avstriji prihaja do zastojev. Pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga približno tri kilometre, pred prehodom Šentilj proti Avstriji pa približno 1,2 kilometra, kažejo podatki… »

Ema Klinec po dveh drugih mestih: To je potrditev dobrega dela

24ur 08.01.2023
Smučarska skakalka Ema Klinec (227,3 točke) je na drugi tekmi za svetovni pokal v japonskem Saporu ponovila sobotni uspeh in še enkrat zasedla drugo mesto. Zaostala je le za Norvežanko Silje Opseth (232,1). Slovenski uspeh je s petim mestom dopolnila… »

Carlova zasačila negovalko, ki je zlorabljala njeno mamo: vse je posnela

Slovenske novice 08.01.2023
Doživela je grozljivo izkušnjo, o kateri se je razpisala na facebooku. Proti negovalki je podala kazensko ovadbo. Zanemarjanje in zlorabljanje starostnikov za seboj pušča, kot kaže, vse več žrtev. Med njimi je tudi mama Eugenije Carl, o čemer je… »

Ministrica Vrečko ga redko pokaže: to je njen partner (FOTO)

Slovenske novice 08.01.2023
Spremljal jo je na premieri v Mestnem gledališču ljubljanskem. Kulturna ministrica Asta Vrečko se v javnosti po navadi pojavlja sama ali s svojimi političnimi somišljeniki, tokrat pa so jo fotografi na kulturnem dogodku ujeli v družbi njenega… »

Robert Golob nič več samski? Plestenjakova bivša naj bi bila njegova nova

Slovenske novice 08.01.2023
Opazili so ga v družbi nekdanje misice. V informativni oddaji 24ur so poročali, da naj bi imel slovenski premier Robert Golob novo spremljevalko. V nakupovalnem središču v Ljubljani so ga namreč opazili v družbi nekdanje misice Tine Gaber. Spoznala… »

Odpustili profesorico, ki je na predavanjih pokazala upodobitev preroka Mohameda

RTV Slovenija 08.01.2023
Oktobra je profesorica na Univerzi Hamline študentom pokazala upodobitev preroka Mohameda. Študentka jo je prijavila vodstvu univerze, sprožila se je debata o akademski svobodi, ustanova pa izredni profesorici ob izteku pogodbe ni podaljšala… »

Neuravnotežena prehrana, stres, nespečnost, lenoba ...

Svet24 08.01.2023
Zima je lahko naporna predvsem za ljudi s slabšo telesno kondicijo in šibkejšim imunskim sistemom. A če poskrbimo za zdravo, mešano prehrano, smo dejavni tudi ob manj prijaznih temperaturah in si privoščimo dovolj spanca, bomo zlahka nasmejani in… »

Davis obranil šampionski pas in napovedal superborbo z Ryanom Garcio

24ur 08.01.2023
Hector Luis Garcia se je Gervonti Davisu upiral sedem rund, po osmi, v kateri je bil pošteno ranjen, pa borbe ni moral nadaljevati, zato je vpisal sploh prvi poraz v profesionalni karieri. Davis je tako še četrtič obranil šampionski pas WBA-jeve… »

Komentar Mateja Lahovnika: Od ranjencev do koncerta

Slovenske novice 08.01.2023
Državniški obisk ni vsako potovanje nekoga, ki je državnik ali se ima za državnika. Slovenci težko sprejemamo politični elitizem, zato vladno letalo falcon razburja javnost že od nabave v času Drnovškove vlade. Takratni generalni sekretar je celo… »

Dobil zahtevek za ločitev, potem pa ubil svojih 5 otrok, ženo, taščo in sebe

Slovenske novice 08.01.2023
Policija razkrila podrobnosti primera osmih ustreljenih članov družine. Policija v ameriški zvezni države Utah je v četrtek razkrila podrobnosti primera odkritja trupel osmih ustreljenih članov ene družine v hiši v mestecu Enoch z 8000 prebivalci… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem