Arhiv novic 09.01.2023

Vatikan odprl preiskavo najstnice, ki je izginila leta 1983

RTV Slovenija 09.01.2023
Vatikan je znova odprl preiskavo izginotja Emanuele Orlandi – gre za primer, ki vznemirja Italijo že skoraj 40 let in meče temno senco na Sveti sedež. 15-letna Emanuela je izginila 22. junija 1983, ko se je vračala domov s tečaja flavte v Rimu… »

Na fronti v Ukrajini umrl znan nacionalni junak, večkratni državni prvak

Svet24 09.01.2023
Tragično novico je sporočila Strongman federacija (WFS). Znan ukrajinski atlet Andrej Dimitrijev, za katerim se je za silvestrovo izgubil vsak stik, je umrl na bojišču, med bojem proti rusim agresorjem. Tragično novico je sporočila Strongman… »

Durant bo zaradi poškodbe desnega kolena počival mesec dni

RTV Slovenija 09.01.2023
Kevin Durant je v nedeljo v Miamiju zapustil igro 36 sekund pred koncem tretje četrtine zaradi poškodbe desnega kolena. Podrobni pregledi so pokazali, da bo moral počivati približno mesec dni. Naslednji pregled bo čez dva tedna. Jimmy Butler je… »

Novo mesto bo župan razvijal »še naprej korak za korakom«

Svet24 09.01.2023
Ob začetku svojega tretjega mandata novomeški župan napoveduje skorajšnji začetek prenove Narodnega doma in mestne tržnice ter kopico naložb zunaj mesta. Še letos končani bazenski kompleks, novi brvi ... Začetek mandata je primeren trenutek za… »

Pred obalo Indonezije močan potres z magnitudo 7,6

SiolNET 09.01.2023
V oceanu blizu Indonezije in Vzhodnega Timorja so danes zabeležili močan potres z magnitudo 7,6. Žarišče potresa je bilo 427 kilometrov južno od indonezijskega otoka Ambon in 95 kilometrov pod morskim dnom, je sporočil ameriški seizmološki center… »

KLEMEN LOGAR: Kamor je usmerjena naša pozornost, tja teče življenjska energija

Gorenjski utrip 09.01.2023
POZORNOST IN ENERGIJA “Ko spremeniš način, skozi katerega vidiš sebe in svet, se bosta ti in svet spremenila.” Pozornost je ena od naših največjih moči, ki pa jo zaradi modernega načina življenja trosimo naokoli brez zavedanja, da s tem… »

Fliper za nore užitke

Slovenske novice 09.01.2023
Fliper je spolni položaj, ki bo obnorel domala vsako žensko. Spolni položaj, imenovan fliper, je res malo zahtevnejši, a zagotavlja izjemno intenzivne vrhunce, zato bi ga morali umestiti v spolni repertoar. Kako ga izvajati? Ona leži na hrbtu, noge… »

Pahor pokazal novo pisarno: Z radovednostjo se oziram naprej ... (FOTO)

Slovenske novice 09.01.2023
Potem ko je predal posle, nekdanji predsenik ne počiva. Nataša Pirc Musar, ki je 22. decembra zaprisegla kot predsednica Republike Slovenije, je dan kasneje po protokolu uradno prevzela posle od Boruta Pahorja. S tem je začela svoj petletni mandat… »

Novo leto, okrašeno z vznemirjanjem

Delo 09.01.2023
Lani je Kitajska v tajvansko obrambno identifikacijsko območje poslala 1727 bojnih letal. V nadaljevanju preberite: Novo igranje vojne okoli Tajvana se je začelo v ponedeljek ob zori. Kitajska Narodnoosvobodilna vojska (NOV) je v neposredno bližino… »

Nesrečni Francoz pokazal posledice grdega padca v Adelbodnu

Delo 09.01.2023
Victorju Muffatu Jeandetu grozi, da bo zaradi poškodb izpustil bližnje domače svetovno prvenstvo v alpskem smučanju v Courchevelu in Meribelu. Veleslalomsko tekmo za svetovni pokal v Adelbodnu, kjer je bil slovenski as Žan Kranjec peti, zmagal pa je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem