Arhiv novic 09.01.2023

Zmagovalne diete v letu 2022

Slovenske novice 09.01.2023
Predstavljamo jih šest, ki so se lani izkazale za najbolj učinkovite. Še vedno trdimo, da se diet ne lotevate brez zdravniškega nadzora, brez zdravnikovih točnih navodil in nasvetov. Ampak informacije so nam tako dostopne, da se jim je nemogoče… »

Ponudba študentske prehrane v Istri že več let okrnjena

Primorske 09.01.2023
Novo leto je tudi v študentske vrste prineslo spremembe. Med njimi je višja subvencija študentskih obrokov. A zvišanje subvencije prinaša tudi dražje obroke, opažajo študenti Univerze na Primorskem. Nekateri ponudniki so namreč ceno svojega… »

20 LET REGISTRA ARTROPLASTIKE VALDOLTRA: Zbirka 36.000 operacij kolčnih in kolenskih endoprotez

Regional 09.01.2023
V letu 2002 so v ortopedski bolnišnici Valdoltra vzpostavili register artroplastike, v katerega so do zdaj vnesli 36.000 podatkov o tem, kako so se obnesle vsajene proteze na kolkih in kolenih. Zbirajo tudi vsadke, ki so jih morali odstraniti. Tako… »

Mali nogomet: obe tekmi brez zmagovalca

Kozjansko 09.01.2023
V tretjem krogu Zimske lige malega nogometa za člane Kozjansko smo videli dve tekmi, ki sta se končali z neodločenim rezultatom, s to razliko, da v prvi tekmi nismo videli zadetkov, v drugi pa po tri na vsaki strani. Zadnjega so igralci ekipe ŠD Buče… »

Napadenemu psu ni bilo več mogoče pomagati

Primorske 09.01.2023
Policiste so danes ob 6.19 obvestili, da sta dva psa ponoči na dvorišču ene od hiš v Šmihelu napadla in poškodovala psa mešanca. Hudo poškodovanega psa so lastniki odpeljali k veterinarju, ki je ugotovil, da psu ni več mogoče pomagati. Ko bodo… »

Zdravstvo razpokalo koalicijo: SD nad Goloba in Bešič Loredana

Nova 24TV 09.01.2023
Željko Železnik je vidni predstavnik SD. (Foto: FB) Socialni demokrati so podporniki Kebrovega kubanskega modela zdravstvenega sistema, kjer so vsi centri odločanja in financiranja zdravstva skoncentrirani na enotni točki, s katero upravlja država… »

Novi notranji minister bo imel veliko dela s kadri Lindava in Bobnarjeve na Policiji

Nova 24TV 09.01.2023
V. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav. (Foto: STA) “Dejstvo je, da je Boštjan Lindav v teh šestih mesecih na položaje nastavil vse svoje prijatelje,” so nam o dogajanju v policiji povedali dobro obveščeni viri, ko smo preverjali… »

Resnica o titoističnih pomorih v Pliberku vse bolj znana tudi v mednarodni javnosti

Nova 24TV 09.01.2023
Jugoslovanski diktator Josip Broz Tito v Ljubljani. (Foto: arhiv Demokracije) “Kajti nič ni skritega, kar se ne bi razodelo, in nič ni tako skrivnega, da ne bi prišlo na svetlo,” se glasi biblična resnica. To, kot kaže, velja tudi v primeru… »

Nova akcija Foruma Sao Paulo v Peruju: Bolivijski agenti vstopili v državo, da bi zatresli oblast!

Nova 24TV 09.01.2023
Protesti v južnem Peruju so spodbujeni s strani levega konglomerata. Forum Sao Paolo želi celotno celino podjarmiti kulturnemu marksizmu. (Foto: epa) Perujski obrambni minister Jorge Chávez je v četrtek sporočil, da je po poročilih obveščevalnih… »

Primarij Vlahović odgovarja Repovžu: Vaše trditve o zdravstvu so blodnje!

Nova 24TV 09.01.2023
Odgovorni urednik Mladine Grega Repovž (Foto: STA) “Ne vem, zakaj se zdi uredniku Mladine Gregi Repovžu sporno, da se delo izven rednega delovnega časa plača kot nadurno delo. Verjetno zato, ker ne ve, kako je to, če pet ali šest let svojega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem