Arhiv novic 09.01.2023

Z vlaka zgrmel 300-tonski tovor (VIDEO)

Slovenske novice 09.01.2023
V nenavadni nesreči hudo ranjen Čeh. Nafta k sreči ni iztekla v Savo. V soboto zgodaj zjutraj, ko je večina trdno spala, je v nočno tišino zarezal nenavaden zvok, ki je prebudil tudi nekatere okoliške prebivalce. »Čeprav smo vajeni hrupa… »

Vsi bivši Tine Gaber: od Plestenjaka do razvpitega dobavitelja hitrih testov

Slovenske novice 09.01.2023
Pogledali smo v njeno ljubezensko preteklost. Sociologinja, piarovka in registrirana lobistka Tina Gaber se je znašla v soju žarometov zaradi domnevne zveze s sedanjim predsednikom vlade Robertom Golobom. Tino smo lahko spremljali kot voditeljico prve… »

Šport ima novega supermana

Slovenske novice 09.01.2023
Norvežan je na 17. Touru de Ski zmagal na šestih od sedmih etap. Sedemnajsta turneja Toura de Ski se je začela v Val Müstairju, nadaljevala na prvi dan novega leta 2023, ter nato 3. in 4. januarja v nemškem Oberstdorfu, končala pa med 6. in 8… »

Na stotine ljudi je šlo danes v službo brez hlač! Na vlak čakajo v spodnjicah, metro poln golih fantov in deklet (FOTO)

Slovenske novice 09.01.2023
Danes je dan brez hlač in poteka predvsem v ZDA in Veliki Britaniji, ljudje pa hodijo v službo – brez hlač. Dan brez hlač poteka vsako leto januarja. Na ta dan gre veliko ljudi, predvsem v ZDA in Veliki Britaniji, v službo – brez hlač. Zgodilo… »

Mediji na Balkanu 'norijo': zgodba o romanci Goloba in Gabrove preplavila splet

Slovenske novice 09.01.2023
Ne samo v Sloveniji, tudi v tujini se piše o njiju. Potem ko je v Sloveniji odjeknila novica, da predsednik vlade Robert Golob ljubi 20 let mlajšo Tino Gaber, so zgodbo hitro povzeli tudi tuji mediji. Hrvaške, srbske in bosanske spletne strani… »

To se je okoli 5. ure zjutraj dogajalo v hiši, prisotna tudi policija

Slovenske novice 09.01.2023
Zgodilo se je v naselju Mali Cirnik pri Šentjanžu. Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, je ob 4.55 je v naselju Mali Cirnik pri Šentjanžu (občina Šentrupert) v stanovanjski hiši padla in se poškodovala starejša oseba. Gasilci PGD… »

Kdo lahko premaga Pogačarja in Rogliča?

Slovenske novice 09.01.2023
Bosta Tadej Pogačar in Primož Roglič še vladarja dirk najvišjega razreda? Kdo ju lahko premaga? Pred vsakim začetkom tekmovalne sezone v cestnem kolesarstvu na najvišji ravni WT (World Tour) rečemo, da je pred nami verjetno najbolj zanimiva sezona… »

Je meso vsak dan na vašem jedilniku? Potem morate prebrati tole

Slovenske novice 09.01.2023
Meso mnogi jedo, ker ga imajo radi. Enostavno! Ne tako redki pa se ga izogibajo in iščejo vse možne povezave s številnimi boleznimi. Meso mnogi jedo, ker ga imajo radi. Enostavno. Ne tako redki pa se ga izogibajo in iščejo vse možne povezave s… »

Še kamen bi zajokal: Žiga (4) za vedno zaprl oči

Slovenske novice 09.01.2023
Društvo Viljem Julijan: Njegovo slabotno in od težke borbe utrujeno telo ni več zmoglo, za vedno je zaspal ter odšel med zvezdice. Mali borec Žiga se je od rojstva boril s hudo neozdravljivo in smrtonosno redko boleznijo – Menkesovo boleznijo… »

Astrologinja Lenka: današnji dan prinaša novo srečanje

Slovenske novice 09.01.2023
Obeta se nam dan, poln igrivosti, kreativnosti, navdiha za naprej, in dan, poln dobrega razpoloženja. Luna še naprej ustvarja vzdušje, primerno za različne ustvarjalne, vesele, vedre ideje, saj v znamenju leva to mesto pripada njej. A že od jutra se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem