Arhiv novic 09.01.2023

Policija: Med napadalcem in Grimsom ni bilo fizičnega stika

RTV Slovenija 09.01.2023
Policija naj bi ugotovila, da ob napadu na poslanca SDS-a Branka Grimsa oktobra lani ni prišlo do fizičnega stika med njim in napadalcem. Policisti nadaljujejo iskanje osebe, ki so jo posnele kamere, saj ravnanje vsebuje elemente prekrška. Da je… »

Janković o sporu z ministrom: Zmagal je razum

24ur 09.01.2023
Sporu med ljubljanskim županom Jankovićem in zdravstvenim ministrom Bešič Loredanom je sledil preobrat. Minister se je županu za izrečene besede opravičil. In to ne enkrat, ampak kar dvakrat. Je torej Janković zmagovalec? Zakaj podpira direktorico… »

Buren sestanek Jankovića in Bešič Loredana pri Golobu

Zurnal24 09.01.2023
Golob posedel Jankovića in Bešič Loredana za skupno mizo. "Dogovorili smo se, da šume v komunikaciji v bodoče odpravimo," je dejal predsednik vlade. Za skupno mizo so sedli predsednik vlade Robert Golob, minister za zdravje Danijel Bešič Loredan in… »

V Celju trčili tovorno in osebno vozilo, ugasnilo je življenje

Svet24 09.01.2023
V današnji tragični prometni nesreči v Celju je umrl 82-letni voznik osebnega vozila. Ob približno 11. uri je na Kidričevi ulici v Celju prišlo do trčenja tovornega in osebnega vozila. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, so na kraju… »

Nataša Pirc Musar prvič po telefonu z Zelenskim

Necenzurirano 09.01.2023
Novico je na Twitterju prvi sporočil ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, nato jo je obelodanila še predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar. »Imel sem prvi telefonski pogovor z novo izvoljeno predsednico Slovenije Natašo Pirc Musar,« je na… »

Od ZDA do Rusije obsodbe izgredov v Braziliji. Vlada napade obsodila kot "teroristična dejanja".

RTV Slovenija 09.01.2023
Privrženci nekdanjega brazilskega predsednika Bolsonara so v nedeljo vdrli v kongres, predsedniško palačo in vrhovno sodišče. Varnostne sile so prevzele nadzor in aretirale 200 ljudi, oblasti pa so izgrede obsodile kot teroristična dejanja. V… »

KMALU ZASLIŠANJA MINISTRSKIH KANDIDATOV: Še vedno ni znano, kdo bo nasledil Bobnarjevo

Regional 09.01.2023
Premier Robert Golob je po današnji seznanitvi DZ z odstopom šolskega ministra Igorja Papiča in infrastrukturnega ministra Bojana Kumra v DZ vložil listo devetih ministrskih kandidatov, so za STA potrdili v kabinetu predsednika vlade. Zaslišanja… »

Groza, takole je poskušal pobegniti pacient v murskosoboški bolnišnici

Slovenske novice 09.01.2023
Skočil je skozi okno. Policiste PU Murska Sobota so v nedeljo ob 8.17 iz SB Murska Sobota obvestili, da je skozi okno skočil pacient. Z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil so ugotovili, da je starejši pacient hotel zapustiti bolnišnico, vendar… »

Veste, do kdaj je veljavna vaša e-vinjeta? Je morda že potekla?

Primorske 09.01.2023
Pri družbi za avtoceste (Dars) smo se pozanimali, kako lahko uporabniki avtocest sami preverijo, kdaj natančno jim na vozilu poteče veljavnost elektronske vinjete. SLOVENIJA > Bliža se 1. februar, ko bo številnim slovenskim lastnikom letnih e-vinjet… »

Lloris je v Katarju zadnjič oblekel dres francoske reprezentance

24ur 09.01.2023
Vratar francoske nogometne reprezentance in kapetan ekipe na zadnjem svetovnem prvenstvu Hugo Lloris je sporočil, da ne bo več igral za izbrano vrsto svoje države. Pri 36 letih in po 14 letih v reprezentanci se je Hugo Lloris odločil, da bo izbrani… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem