Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Vroče na tržnici: Barcelona se je ogrela Hrvata, Angleži zapravljajo silne milijone

SiolNET 17.01.2023
Zimski prestopni rok se bo za klube, ki igrajo v najmočnejših evropskih nogometnih ligah, končal konec januarja. Časa za nakup željnih okrepitev je tako vedno manj. Katere govorice o mogočih prestopih najbolj odmevajo dva tedna pred koncem… »

Bankrotiral, dolguje 50 milijonov, tudi za plačilo redkih kač

SiolNET 17.01.2023
Švedski hokejist Robin Lehner je zabredel v resne težave. Zaradi kar 50-milijonskega dolga je skupaj z ženo razglasil bankrot. Vratar Vegas Golden Knights sicer zaradi operacije na kolku izpušča celotno sezono lige NHL. Robin Lehner v ligi NHL igra… »

Poti k likovni umetnosti

Gorenjski glas 17.01.2023
V Galeriji Sokolskega doma je na ogled razstava slik in objektov akademskega slikarja Marjana Prevodnika. V duhovitem naslovu razstave »Ni edine in zveličavne poti, kako napačno slikati« se skriva marsikaj – tako na razstavi kot ob njej tja do… »

Dražja bo pomoč na domu

Gorenjski glas 17.01.2023
Kranjska Gora – Občina Kranjska Gora je od izvajalca, Doma dr. Franceta Bergelja Jesenice, prejela predlog dviga cene socialnovarstvene storitve pomoč na domu zaradi povečanih stroškov dela, dviga minimalne plače, povišanja nadomestila za prehrano… »

V naravi ni počitka

Gorenjski glas 17.01.2023
Lani je bilo najtoplejše leto v zgodovini meritev v Sloveniji, pretoplo vreme se je nadaljevalo tudi prva dva tedna v januarju. Kako je to vplivalo na kmetijstvo, sadjarstvo in čebelarstvo? Kranj – »V naravi ni počitka, to ni dobro. Zemlja ni… »

Pijan zapeljal s ceste

Gorenjski glas 17.01.2023
Kranj – Gorenjski policisti so minuli konec tedna obravnavali več prometnih nesreč, ki so jih povzročili vinjeni vozniki. Med drugim so v soboto zgodaj zjutraj v Kranju obravnavali 22-letnega voznika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom… »

Klapski večerv Škofji Loki

Gorenjski glas 17.01.2023
Športna dvorana na Trati konec januarja vabi na Klapski večer, kjer boste lahko prisluhnili dalmatinskim pesmim. Organizatorji koncerta obljubljajo večer za ljubitelje dalmatinskih napevov, vstopnice za Koncert dalmatinskih pesmi – Klapski večer v… »

NOVA OKREPITEV FC KOPRA: Podpisal William Milovanović

Regional 17.01.2023
Slovenski nogometni prvoligaš Koper se je pred nadaljevanjem sezone okrepil s še enim novim igralcem. Kot je klub sporočil na družbenih omrežjih, bo po novem koprski dres nosil tudi srbsko-švedski nogometaš William Milovanović. Dvajsetletni… »

V Trbovljah je ljudem zaradi položnic počil film

Zurnal24 17.01.2023
Zasoljene cene so razburile prebivalce zasavskega mesta. V sredo ob 10. uri se bo pred stavbo Komunale Trbovlje odvil protest občanov, ki v zadnjih mesecih plačujejo neverjetne zneske za ogrevanje. Komunalne storitve v največjem zasavskem mestu so bile… »

Neeksplodirana granata v prsnem košu

Slovenske novice 17.01.2023
Ukrajinskemu vojaku se je zagozdila pod srcem. Junaški kirurg jo je spretno odstranil. Obtičala mu je v prsnem košu, zagozdila se je tik pod srcem, toda ukrajinski vojak je po zaslugi izkušenega kirurga živ in zdrav. Kot poročajo z ukrajinskega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem