Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Afera, v katero je vpleten premier Golob, polni naslovnice tujih medijev!

Nova 24TV 17.01.2023
Vpletenost Roberta Goloba v afero razburja na Balkanu, v Sloveniji pa vlada pravcati medijski mrk. (Foto: posnetek zaslona) “Tajni pakt: Slovenski premier z državnim denarjem financiral Kurtijevo volilno kampanjo?! V igri je celo 100 milijonov… »

ZRS KOPER VABI NA PREDAVANJE: Izkušnje na področju namakanja in dognojevanja oljk

Regional 17.01.2023
Inštitut za oljkarstvo Znanstveno-raziskovalnega središča (ZRS) Koper vabi na predavanja "Izkušnje na področju namakanja in dognojevanja", ki bodo potekala v soboto, 21. januarja 2023, od 10.00 do 12.00, v predavalnici Centra Mediteranskih kultur… »

Mrtvaški ples / Temna in toksična plat človeka

Mladina 17.01.2023
Strindberg nam je dal diagnozo o vsem, kar je slabega v nas in okrog nas. V SNG Drama Ljubljana bo v sredo, 18. januarja ob 20.00 premiera absurdistične komedije Mrtvaški ple,s švedskega dramatika in pisatelja Augusta Strindberga v režiji Eduarda… »

Velenjski svetniki: Uvoz premoga ni v interesu lokalne skupnosti, ampak države

RTV Slovenija 17.01.2023
Velenjski mestni svetniki so razpravljali o uvozu tujega premoga za potrebe Teša. Z uvozom niso zadovoljni, a razumejo, zakaj je ta nujen, zaradi škodljivih vplivov na okolje ob razkladanju premoga pa pričakujejo ukrepanje energetskih družb. Velenjski… »

Skupina Wagner je v Srbiji, odšla bo osramočena in nevtralizirana

Delo 17.01.2023
Močna prisotnost Putinovega režima v Srbiji ni naključje, nabor rešitev, ki bi državo odmaknile s Putinove poti, pa je omejen na najbolj neprijetne. V nadaljevanju preberite: Podružnici ruskih državnih medijev Sputnik in RT, ki sta v Evropski uniji… »

To čaka voznika, ki je v predoru Šentvid ustavil in čistil sneg z avta

Zurnal24 17.01.2023
Policija pravi, da so zoper njega že izvedli ustrezne ukrepe. Dars je včeraj objavil posnetke neodgvornega ravnanja na naših cestah, na enem izmed posnetkov voznik na avtocesti v predoru ustavi in začne čistiti sneg z avta. Policija je s posnetkom v… »

Sodobna likovna produkcija ptujskih umetnikov se postavi na ogled na Inventuri 2.0

RTV Slovenija 17.01.2023
V Galeriji mesta Ptuj bo do 5. marca na ogled skupinska razstava sodobne likovne produkcije Inventura 2.0 z deli ustvarjalcev, ki živijo na Ptuju in v njegovi okolici, so bili rojeni v najstarejšem mestu ali pa so z njim kakor koli povezani. Odprtje… »

Norveški arheologi menijo, da so odkrili najstarejši runski kamen na svetu

RTV Slovenija 17.01.2023
Arheologi na Norveškem so sporočili, da so našli runski kamen, za katerega trdijo, da je najstarejši na svetu. Po njihovem mnenju so napisi na kamnu namreč stari do 2000 let in potemtakem segajo v najzgodnejše obdobje zgodovine runskega zapisovanja… »

Zvijače in mamljiv pogled, ki vas lahko zvabijo v pogubo

24ur 17.01.2023
So karizmatični, šarmantni, s tistim ščepcem skrivnostnosti, ki je ženskam še kako všeč. Velikokrat so tudi zelo inteligentni in spretni govorci. Začutijo, kaj je sogovornici všeč in nato kot najbolj spretni glasbeni virtuozi zaigrajo na prave… »

Slab guverner, boljši trener?

Slovenske novice 17.01.2023
Cuauhtemoc Blanco danes praznuje 50. rojstni dan. Mehika, ZDA in Kanada bodo priredile svetovno prvenstvo v nogometu leta 2026. Mehičani bodo kot prvi v zgodovini že tretjič zaigrali pred svojimi navijači, morda pa jim bo takrat s klopi poveljeval… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem