Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Nov urnik testiranja na koronavirus v Zdravstvenem domu Celje

Celje.info 17.01.2023
V Zdravstvenem domu Celje so spremenili urnik t.i. testiranja na koronavirus, in sicer bo čez vikende in ob praznikih »covid točka« do nadaljnjega zaprta. Urnik tedenskega hitrega testiranja v ZD Celje od 16. januarja do preklica za naročene in… »

V novem kranjskem vrtcu bo prostor za 123 otrok

Dnevnik 17.01.2023
Na kranjski občini se do konca letošnjega leta nadejajo pridobitve gradbenega dovoljenja za postavitev novega vrtca Sonček. Zgradili ga bodo na mestu obstoječega vrtca Sonček, ki ga bodo porušili, število vpisanih otrok v novih, sodobno urejenih… »

Z vero in očetom Mario v teniško elito (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Na OP Avstralije za gluhe tenisače bo nastopil tudi Marino Kegl iz Murske Sobote. Četrti na svetovni lestvici. Vse oči bodo prihodnje dni uprte v deželo tam spodaj, ki bo gostila prestižni teniški turnir Australian Open, med 26. in 29. januarjem pa… »

Pri Ilirski Bistrici pijan pretepal družino, v Postojni pijan kričal pred hišo

Slovenske novice 17.01.2023
Kršitelja sta dobila plačilni nalog. V vasi pri Ilirski Bistrici je moški prišel domov pod vplivom alkohola. V hiši je žalil, zmerjal in celo udaril družinske člane. Ker po prihodu policistov na kraj dogodka kršitev ni prenehal, so mu odredili… »

Beatlesi se vračajo: njihovi največji hiti ob simfoničnem orkestru v Cankarjevem domu

Slovenske novice 17.01.2023
Organizatorji napovedujejo koncert skupine The Beatles v izvedbi velikega simfoničnega orkestra Muzikon in skupine The Bestbeat. Beatli veljajo za enega največjih rock band vseh časov. Skupina je sicer uradno nehala delovati leta 1970, a so njihove… »

V novo modno sezono z ...

Slovenske novice 17.01.2023
Zakorakali smo v leto 2023, in to je seveda s seboj prineslo tudi nove trende. Pred nami je nova modna sezona, in čeprav se že veselimo pomladi, bomo morali nanjo potrpežljivo čakati še nekaj časa. Zima nam namreč dolguje še nekaj mrzlih mesecev… »

Kalifornijsko sodišče je zamrznilo kontroverzni zakon o minimalni plači za hitro prehrano

Nova 24TV 17.01.2023
(Foto: iStock) Sodišče v Kaliforniji je zamrznilo zakon, ki bi ustanovil odbor, katerega pristojnost bi bila tudi zvišanje minimalne plače delavcev v hitri prehrani. Zakon je zamrznjen dokler ne bodo prešteti podpisi peticije proti ukrepu. Fast Food… »

Oropal bencinsko črpalko in v strelskem obračunu s policijo obležal v mlaki lastne krvi

Necenzurirano 17.01.2023
Policisti so ubežniku zavpili: "Odloži orožje!" "Odloži orožje? In kaj bomo zdaj?!" jim je odvrnil ropar in proti njim uperil pištolo ... 64-letni M. M. je včeraj zvečer oropal bencinsko črpalko, v strelskem obračunu s policijo pa obležal v… »

Zanimanja je veliko, a licitacija lesa bo zaradi vremena vseeno prestavljena

RTV Slovenija 17.01.2023
Roki za izvedbo licitacije vrednejšega lesa na Koroškem so prestavljeni, zaradi izredno razmočenega terena je dovoz hlodovine na lokacijo začasno ustavljen. Zanimanja kupcev in prodajalcev je veliko. Za zdaj je dovoz hlodovine predviden do 1… »

V ambulantah za neopredeljene za zdaj ni pretirane gneče

Delo 17.01.2023
V Mariboru je bilo največ zanimanja med pacienti, ki izbranega osebnega zdravnika imajo, a tega niso vedeli. Ta teden so začele delati prve ambulante za bolnike, ki zaradi kadrovskih težav v zdravstvu nimajo izbranega zdravnika. Ambiciozni načrt… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem