Arhiv novic 18.01.2023

Spomini princa Harryja najhitreje prodajana neleposlovna knjiga v Veliki Britaniji

RTV Slovenija 18.01.2023
V prvem tednu od izdaje je avtobiografija princa Harryja Spare z več kot 450.000 prodanimi izvodi postala najhitreje prodajana neleposlovna knjiga v Veliki Britaniji od začetka beleženja leta 1998. Po podatkih družbe Nielsen BookData, ki zbira in… »

Trboveljske Butale

Nova 24TV 18.01.2023
Novi direktor trboveljske komunale pred protestniki. (Foto: zajem zaslona) Danes so v Trbovljah pred tamkajšnjo komunalo protestirali občani zaradi previsokih zneskov na položnicah za ogrevanje. Glede na podatke, ki so jih navajali, je bil protest… »

Tri seksi poze, ki jih moški sovražijo

Slovenske novice 18.01.2023
Če bi vprašali moške, bi nekatere erotične položaje morali preprosto prepovedati. Zagotovo ima vsak posameznik seznam priljubljenih in manj priljubljenih spolnih poz, obstajajo pa tudi takšne, ki jih večina pripadnikov močnejšega spola preprosto… »

Energetska kriza in okolje: plinska platforma v obliki ogromne ladje

Slovenske novice 18.01.2023
Energetska kriza oživlja načrte v Tržaškem zalivu. Občina Ankaran stališča ne spreminja, strokovnjak Peter Vidmar do nove ideje ni zadržan. Energetska kriza je dodobra premešala karte tudi na področju varovanja okolja. V neposredni bližini… »

Drogo švercali čez planinske poti

Slovenske novice 18.01.2023
Policija razkrila nekaj uradnih podatkov o razbitju kriminalne združbe, o katerem smo poročali pred dnevi. Ljubljana • Več kot 500 policistov in kriminalistov z dveh strani državne meje, Slovenije in Avstrije, je kakšni dve leti spremljalo… »

Pred kamere princ povabil ženo in njuna osemletna dvojčka

Slovenske novice 18.01.2023
Monaški princ Albert je navdušil z novoletnim nagovorom. Nekega dne ga bo na prestolu nasledil sin Jacques. Vladarji rojake ob novem letu običajno nagovorijo v sicer prazničnem, a kljub temu zelo formalnem okolju. Pred lepo okrašeno smrečico se… »

Minister Lindner: Nemčija ni več odvisna od ruske energije

Finance.si 18.01.2023
Nemški finančni minister Christian Lindner je zatrdil, da Nemčija ne uvaža več energentov neposredno iz Rusije Po ruskem napadu na Ukrajino je Nemčija povsem razpršila svojo energetsko infrastrukturo, je za BBC povedal nemški finančni minister… »

V tem mestu bodo morali za decembrsko ogrevanje odšteti 500 evrov!

Necenzurirano 18.01.2023
Na družbenih omrežjih se množično oglašajo prebivalci Trbovelj in okolice, vznemirjeni, ker so jih presenetili zneski na decembrskih položnicah za ogrevanje. Prejšnja leta je ogrevanje pozimi stalo okoli 50 evrov, z energetsko krizo pa so se zneski… »

Štoparski vodnik za lažje varovanje okolja

Delo 18.01.2023
Spletni vodnik na jasen in razumljiv način predstavlja, kako v praksi uveljaviti pravico do čistega in zdravega okolja. Pravica do čistega in zdravega življenjskega okolja je človekova pravica, ki ima v pravnem sistemu zagotovljene številne… »

Pevec skupine New Kids on the Block: Spolno usmerjenost sem bil prisiljen skrivati

24ur 18.01.2023
Pevec skupine New Kids on the Block Jonathan Knight je razkril, da je bil ob začetku delovanja skupine svojo spolno usmerjenost prisiljen skrivati. Dejal je, da je njihov menedžer vedel, da je homoseksualec, a mu je zabičal, da mora to ostati… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem