Arhiv novic 18.01.2023

Težave s posteljami na SP

SiolNET 18.01.2023
Hotelske postelje na rokometnem svetovnem prvenstvu, ki poteka na Poljskem in Švedskem, so postale zanimiva tema skandinavskih medijev. Norvežanom so preglavice povzročale pretrde vzmetnice v Krakovu, rokometaši Zelenortskih otokov pa so imeli težave… »

[Video] Srbski mediji: Golobova finančna afera je resen diplomatski problem, ki zahteva odziv Slovenije

Nova 24TV 18.01.2023
Tudi v srbskih medijih je finančna afera Roberta Goloba osrednja tema, medtem ko pri nas osrednji mediji o tem molčijo. (Foto: zajem zaslona) Medtem ko osrednji mediji o Golobovi finančni aferi krepko molčijo, je ta še vedno osrednja tema tujih… »

Vesna Vuković ni samo Golobova piarovka, temveč je obsedena s kontrolo nad mediji

Nova 24TV 18.01.2023
Nuša Baranja in Vesna Vuković (Foto: Matic Štojs Lomovšek) Vesna Vuković ni samo predstavnica za stike z javnostjo Gibanja Svoboda, temveč je obsedena z nadzorom nad mediji. Plačanka državnih podjetij si izdatno prizadeva od državnega denarja… »

[Analiza] Zakaj davkoplačevalci ne morejo rešiti tiskanih medijev

Nova 24TV 18.01.2023
Foto: Facebook V Sloveniji medijska svoboda pomeni predvsem razmišljanje o tem, kako neprofitabilnim medijem omogočiti, da se financirajo iz javnega – se pravi davkoplačevalskega – denarja. Ko kak medij izgubi avtomatsko pravico do zagotovljenega… »

Štiri ponudbe za gradnjo amfiteatra v Novi Gorici, vse preko razpoložljivih sredstev

Goriški portal 18.01.2023
V ponovljenem razpisu za izbiro izvajalca za gradnjo novogoriškega amfiteatra so se odzvala štiri podjetja, vse štiri ponudbe pa so krepko presegle razpoložljiva sredstva. Ker je bil, zaradi previsokih zahtev izvajalcev, že prvi razpis neuspešen, je… »

Potresni sunek v bližini Loga pod Mangartom

Goriški portal 18.01.2023
Nocoj ob 21.49 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 1,0. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 76 kilometrov severozahodno od Ljubljane, v bližini Loga pod Mangartom. Potres, katerega… »

Dražgoše 2023 – brezmejno sprenevedanje

Nova 24TV 18.01.2023
Franci Kindlhofer (Foto: Tamino Petelinšek) Kot ob vsakem začetku leta doslej je tudi letos potekala sramotna proslava v Dražgošah, ki jo organizira ZZB Škofja Loka. Sramotna zato, ker se na teh proslavah neupravičeno slavi partizanski Cankarjev… »

Brazilska manekenka s popolnim telesom prevzela naziv slavne Elle McPherson

Nova 24TV 18.01.2023
Izabel Goulart (Foto: Instagram) Brazilska manekenka Izabel Goulart je objavila fotografijo, na kateri pozira v kopalkah. Na tej sliki je videti še bolj privlačna kot prej, če je to sploh mogoče, glede na to, da je vedno v odlični formi. Pravijo, da… »

Podčetrtani z dobro popotnico pred povratnim obračunom

Kozjansko 18.01.2023
Košarkarji Podčetrtka so se v osmini finala pokalnega tekmovanja pomerili z ljubljansko Ilirijo. Na prvi tekmi so v domači dvorani, po precej izenačenem prvem polčasu, v drugem delu napravili solidno prednost, ki bo izjemno pomembno izhodišče na… »

Poglejte, kako se je Glas mladih razširil po Mariboru (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
V mariborskem Unionu so ozaveščali in se zabavali na prireditvi Glas mladih za skupno prihodnost. Pomemnost temeljev in vrednot, ki jih že v predšolskem obdobju predajamo najmlajšim, ko jih ozaveščamo o podnebnih spremembah, je ena… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem