Arhiv novic 18.01.2023

Nina Klinar, ki jo je bivši javno ponižal: Do vratu sem v dreku (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Tim Kevin Ravnjak je pred dnevi prekoračil mejo dobrega okusa. Nina Klinar je v odgovorih sledilcem povedala, kaj bi bil lahko razlog za njegovo dejanje in zakaj se je ločila. Pisali smo, da je slovenski olimpijec Tim Kevin Ravnjak (26) te dni poskrbel… »

Ženske za noč z njim plačajo 6000 evrov: razkriva, da vsi moški delajo enako napako, zaradi katere jih ženske zapustijo

Slovenske novice 18.01.2023
Poklicni spremljevalec je razkril, kaj ga ženske najpogosteje prosijo. Poklicno spremljevalstvo je večinoma povezano z lepimi in privlačnimi dekleti, a s tem nenavadnim poslom se ukvarja tudi vse več moških. To dokazuje Ryan James (34), ki je svojo… »

Kaj se zgodi, če grem lačen spat (slaba noč, zagotovo)

Slovenske novice 18.01.2023
S praznim želodcem v posteljo ni priporočljivo. Ne, tudi če ste na dieti, ne. Vsi smo že poskušali prelisičiti telo in šli lačni spat. Sledila je slaba noč. Večkrat smo to ponovili, več slabih noči smo imeli. Odhod v posteljo s praznim… »

Jasnovidec o britanski kraljevi družini: Obeta se nekaj groznega

Slovenske novice 18.01.2023
Letos se bo menda najslabše godilo princu Andrewu. Craig Hamilton-Parker je še eden v vrsti jasnovidcev, ki so se oklicali za nove Nostradamuse, a ta je v preteklosti ta naziv že večkrat upravičil. Pravilno je denimo napovedal pandemijo novega… »

Kristini iz Sanjskega moškega prekipelo, zdaj je razkrila resnico o Blažu in Arijanni (VIDEO)

Slovenske novice 18.01.2023
Pravi, da je v zadnjega pol leta večkrat jokala zaradi tega ... Kristina Miler, ki je v letošnji sezoni Sanjskega moškega osvojila zadnjo vrtnico, je na TikToku razkrila resnico o tem, zakaj se je njeno prijateljstvo z Arijanno končalo. Dekleti sta… »

Groza na dopustu: kap vas bo, ko boste videli, kaj jih je pričakalo v bazenu (VIDEO)

Slovenske novice 18.01.2023
Zgodilo se je v hotelu s petimi zvezdicami. Po družbenih omrežjih kroži posnetek iz Tajske, ki prikazuje ogromno kačo, ki se prikrade v bazen hotela s petimi zvezdicami. Odkrili so jo obiskovalci, ki so se odpravili na nočno kopanje in orjaškega… »

Arso opozarja pred nevarnostjo: bodite previdni

Slovenske novice 18.01.2023
90 odstotkov nesreč se zgodi, ko ga nekdo sproži. V razmerah z veliko novozapadlega snega je znatna nevarnost snežnih plazov, opozarjajo na Agenciji RS za okolje (Arso). Svetujejo, da vsak pred zimsko turo za izbrano območje preveri stopnjo nevarnosti… »

Snežne radosti otrok (dopolnjeno)

Kozjansko 18.01.2023
(Pred)včerajšnji sneg je najbolj razveselil otroke, ki so se snežnih radosti lotili tudi ob šolskih stavbah. Kot so zapisali na šolskem spletnem mestu Osnovne šole Lesično so z veseljem odšli na sneg, ki je bil ravno pravi za čudežne kepe in… »

Poslovil se je slavist Silvo Fatur

Primorske 18.01.2023
Na njegovem domu v Luciji smo ga s snemalnikom in fotoaparatom nazadnje obiskali pred sedmimi leti, ob 140. obletnici Kettejevega rojstva. Ne samo o pesniku, s katerim je ponosno delil svoje Zagorje, literarni zgodovinar Silvo Fatur (1935-2023) je… »

Podrto drevo na cesti pri Virštanju je bilo kmalu odstranjeno

Kozjansko 18.01.2023
Okoli 12. ure je promet na cesti Loka pri Žusmu-Virštanj oviralo podrto drevo. Po podatkih uporabnikov Facebook strani Promet za Štajersko je bila cesta prevozna že v roku pol ure. Za intervencijo je po poročanju župana Podčetrtka Petra Misje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem