Slovenija arhiv novic 18.01.2023

Vladimir Putin / »Rusija bo zmagala v vojni v Ukrajini«

Mladina 18.01.2023
Po besedah ruskega predsednika njihova podjetja proizvedejo približno toliko raket, kot vse države sveta skupaj, zato je zmaga "neizogibna" Ruski predsednik Vladimir Putin je danes izjavil, da ne dvomi, da bo Rusija zmagala v vojni v Ukrajini. Kot je… »

Golob: Denar nenadzorovano kroži. Soočeni smo bili s številkami, ki so nas presenetile.

SiolNET 18.01.2023
"Osredotočiti se moramo na največji del problema, to je 4,5 milijarde evrov javnega denarja davkoplačevalcev, ki skoraj nenadzorovano kroži po sistemu. Danes smo bili soočeni s številkami, ki so nas presenetile. Na eni strani imamo javne… »

Zaradi podrtega drevja se je pri Novem mestu iztiril vlak, pet potnikov lažje poškodovanih

RTV Slovenija 18.01.2023
V torek zvečer se je zaradi podrtega drevja na železniški progi Metlika–Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. V nesreči je bilo lažje poškodovanih pet potnikov. Oskrbeli so jih v novomeški bolnišnici in še isti dan odpustili v domačo… »

"Rutinska in visoka zmaga, slabši tekmec ne povzroča več težav"

RTV Slovenija 18.01.2023
Vse od uvodnega gola se Slovenci proti Irancem niso ustavljali in so prepričljivo zmagali na prvi tekmi v Krakovu, kjer so se ogreli in pripravili na naslednji dve tekmi, ki bosta odločali o napredovanju v tako želeni četrtfinale SP-ja 2023. Prva od… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Dnevnik 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo. Kot… »

Umrl je nekdanji poslanec in ekonomist Veršnik

Nova 24TV 18.01.2023
Umrl je nekdanji poslanec SDS Rudi Veršnik. (Foto: STA) “Po težki bolezni je umrl nekdanji poslanec stranke SDS Rudi Veršnik. V preteklosti je bil član občinskega sveta Občine Kamnik, pred leti predsednik OO SDS Kamnik in še bi lahko našteval… »

SLABE VOZNE RAZMERE, NESTRPNOST NA CESTI, MI PA SE GREMO: Če mislite, da ste videli že vse (FOTO)

Regional 18.01.2023
Pri nevladni organizaciji 'Ustvarimo reševalni pas na avtocestah' so prejeli fotografijo, nad katero so milo rečeno zgroženi. "Koliko všečkov je dobila?" se v Facebook objavi na svojem profilu sprašujejo pri organizaciji 'Ustvarimo reševalni pas na… »

Razglašena Olimpija izgubila obračun zadnjeuvrščenih ekip v Stožicah

RTV Slovenija 18.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 11. krogu Evropskega pokala doživeli nov grenek poraz v Stožicah. V maratonskem obračunu, ki je trajal kar dve uri in 15 minut, so izgubili proti Cluju z 80:88. Zmaji ostajajo na zadnjem mestu skupine A. Ljubljančani… »

Zveza upokojencev: Toliko denarja še pričakujemo za pokojnine

SiolNET 18.01.2023
Zveza društev upokojencev predlaga, da se pokojnine februarja uskladijo vsaj za 7,1 odstotka, ne pa samo za predvidenih 4,9 odstotka. Glede na podatke o rasti inflacije in cen življenjskih potrebščin ocenjujejo, da jim bosta vlada in svet… »

Priporočite HP Instant Ink prijatelju do konca januarja in oba bosta prejela tri mesece brezplačnega tiskanja

Finance.si 18.01.2023
HP Instant Ink je naročniška storitev za črnila in tonerje, ki modernizira tiskanje s prihranki do 70 procentov Poudarki novosti: Priporočite HP Instant Ink prijatelju in oba prejmeta tri mesece brezplačne storitve tiskanja. Vsaka uporabnik storitve… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem