Arhiv novic 18.01.2023

V Savdski Arabiji Inter do italijanske superpokalne lovorike

SiolNET 18.01.2023
V Savdski Arabiji v zadnjih tednih ne manjka vrhunskega nogometa. V bogati deželi, kjer bo klubsko kariero nadaljeval Cristiano Ronaldo in se v četrtek v prijateljskem obračunu pomeril z Messijevim PSG, sta se v sredo za italijansko superpokalno… »

Številne ukrajinske matere morajo same iskati trupla svojih sinov na okupiranem območju

Nova 24TV 18.01.2023
Ukrajinka tako prevaža truplo svojega padlega sina. (Foto: Twitter Visegrád 24, Eric Marmor) Ukrajinka Ljudmila Kuprijčuk je stala na blatnem polju in jokala. Njen nekdanji mož je truplo njunega sina zavijal v odejo. “Bila sem histerična,” pravi… »

Prvi električni kombi VW bo letos odpeljalo sto Slovencev

Finance.si 18.01.2023
ID. buzz je lahko zelo prostoren potniški kombi ali pa uporaben tovoren kombi, v vsakem primeru ponuja prek 200 konjev moči, prek 400 kilometrov dosega in cene (brez DDV) od 48.700 evrov Volkswagen je predstavil nov električni kombi ID. buzz v… »

Brez presenečenj v slovenski skupini

Zurnal24 18.01.2023
Po Sloveniji sta bili za uvod v drugi del SP uspešni tudi Francija in Španija. Drugi del svetovnega rokometnega prvenstva na Švedskem in Poljskem, v katerem se ekipe v štirih skupinah borijo za četrtfinale, se je začel brez presenečenj. V skupini 1… »

Eva Irgl v prosojni obleki z globokim dekoltejem: ven je pokukalo oprsje (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Tako oblečena je prišla v parlament. Poslanka Eva Irgl, ki je v torek v državnem zboru vodila komisijo za peticije, človekove pravice in enake možnosti, je presenetila z obleko v državnem zboru. Tja je prišla oblečena v prosojno majico s čipko in… »

Kraken na pohodu tudi pri nas: ta različica se še hitreje širi, to so njeni simptomi

Slovenske novice 18.01.2023
Mutacija bi bila lahko odporna proti cepivu proti koroni. Po oceni strokovne skupine na NIJZ dodatni epidemični ukrepi za zdaj niso potrebni. Na pohodu je nova različica novega koronavirusa, ki so jo strokovnjaki poimenovali kraken. Evropski center za… »

Poslovila se je gospa Helena, ikona ljubljanske tržnice

Necenzurirano 18.01.2023
Z ljubljanskih ulic se je za vedno poslovila Helena, za mnoge ikona osrednje tržnice in stolne cerkve v središču mesta. Gospa Helena je bila med prebivalci Ljubljane priljubljena zaradi svoje dobrodelne narave. Petek in svetek in v vseh vremenskih… »

Dončić pričakuje, da bo vodstvo Dallasa do konca prestopnega roka pripeljalo okrepitve

RTV Slovenija 18.01.2023
Luka Dončić se v preteklosti ni vmešaval v kadrovsko politiko Dallasa. Najboljši strelec Lige NBA je dal vodstvu kluba jasno vedeti, da pričakuje kakšno okrepitev pred koncem prestopnega roka 9. februarja, je poročal ESPN. Mavericksi so bili… »

ŽIVLJENJE UKRAJINSKIH PREBEŽNIKOV NA OBALI: "Tukaj smo kot doma, a srce in misli so še vedno v Ukrajini" (VIDEO)

Regional 18.01.2023
Na Debelem rtiču je trenutno nastanjenih približno 90 prebežnikov iz Ukrajine, med njimi je 38 otrok. Ankaransko osnovno šlo jih obiskuje 25, dva sta vključena v vrtec. Lokalno okolje jih je lepo sprejelo, vključujejo se v različne aktivnosti in se… »

Največje letalo na svetu opravilo rekordni šesturni polet

SiolNET 18.01.2023
Največje letalo na svetu, katerega razpon kril meri skoraj 117 metrov, je poletelo nad puščavo Mojave v Kaliforniji. S poletom je opravilo rekordni šesturni testni polet in tako postavilo nov rekord. V petek je nosilno letalo Stratolaunch Roc ali Roc… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem