Arhiv novic 24.01.2023

Britancem za varčevanje z energijo ponujajo popuste na položnicah

24ur 24.01.2023
Britanskim gospodinjstvom in podjetjem ponujajo denarne spodbude, če se v času največje porabe električne energije odločijo za varčevanje. Dobavitelji ocenjujejo, da bodo varčna gospodinjstva privarčevala okoli 40 evrov. Na Otoku se namreč… »

PRIJELI NEVARNEGA MOŠKEGA NA BEGU: Iskalna akcija je trajala več ur

Regional 24.01.2023
Po večurni iskalni akciji so vendarle ujeli 32-letnega moškega, ki je pobegnil iz terapevtske skupnosti v kraju Reana del Rojale, pri tem pa kradel avtomobile in poskušal vlomiti v hišo. Fotografija je simbolična. Pretekli četrtek so videmski… »

Utrujeni se na snegu hitreje poškodujemo

Slovenske novice 24.01.2023
Najpogostejši razlogi za poškodbe so predvsem prevelika hitrost in način vožnje ter slaba telesna pripravljenost. Končno nas je razveselila zajetna pošiljka snega, ljubitelji zimskih športnih radosti se navdušeno podajajo na bele strmine. Predvsem… »

Zelenski kaže Zahodu, da se je resno lotil korupcije

Delo 24.01.2023
Kijev je odprl notranjo fronto proti nesposobnim in korumpiranim državnim uradnikom. V nadaljevanju preberite: Iz Kijeva in Moskve so danes prišle novice o pomembnih kadrovskih zamenjavah. V Ukrajini so izgubili svoj položaj štirje namestniki… »

Janković odločno proti izredni seji o kanalu C0

Delo 24.01.2023
Zahtevo za zaščito pitne vode podpisalo 12 opozicijskih svetnikov. Trasa naj poteka ob Celovški cesti. Le dan po izredni seji mestnega sveta o problematiki pomanjkanja družinskih zdravnikov v prestolnici so mestni svetniki iz vrst SDS, NSi, Kluba… »

Čaka samostojne podjetnike astronomski dvig prispevkov?

Necenzurirano 24.01.2023
Ob znatnem zvišanju minimalne plače samozaposleni trepetajo pred zvišanjem prispevkov za socialno varnost. Samozaposleni po objavi znatnega zvišanja minimalne plače trepetajo pred zvišanjem mesečnih prispevkov. V zadnjih letih namreč ti skokovito… »

Hrvaški selektor poskrbel za zgražanje: odpiral usta, a ...

Zurnal24 24.01.2023
Bizaren nastop hrvaškega rokometnega selektorja, ki je na vprašanje, ki mu ni ugajalo, odpiral usta, a ni izustil niti enega samega glasu. Na koncu je novinarki odvrnil, da je dobila odgovor na vprašanje. Nastop hrvaškega rokometnega selektorja Hrvoje… »

Matjaž Han po novem tudi minister za šport

SiolNET 24.01.2023
Z reorganizacijo vlade se spreminja tudi ime gospodarskega ministrstva, kateremu je bilo priključeno področje športa, so sporočili z ministrstva. Novo ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport bo še naprej vodil minister Matjaž Han. V… »

Ujetnica ruševin politike do vzhoda

Delo 24.01.2023
Kdo nam lahko zagotovi, da Nemčija ne bo tudi v prihodnje podobno strateško slepa, kot je bila do zdaj? V nadaljevanju preberite: Nemška politika do vzhoda je mrtva, Rusija v novi zunajepolitični strategiji vladajoče socialdemokratske SPD pa… »

Po 15 letih se vrača priljubljena skupina, ki je obnorela tudi Slovence

SiolNET 24.01.2023
Nekdanji člani priljubljene mehiške skupine RBD, ki je obnorela tudi Slovence, so pred kratkim sporočili, da se je skupina ponovno združila, napovedali pa so tudi turnejo po Ameriki, ki se bo začela 25. avgusta. Pred 15 leti je skupina namreč kar… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem