Arhiv novic 24.01.2023

Zapisi iz močvirja: Na bone

RTV Slovenija 24.01.2023
Danes pa o manjšem, komaj opaznem protestu, ki je med vsedržavno protestno epidemijo prejšnji teden minil skoraj neopaženo. Mimogrede; da je v naši državi vse narobe, ugotavljamo komaj nekaj mesecev po tem, ko je bilo v naši državi vse narobe. Gre… »

Kalifornijski demokrati bi obdavčili še tiste, ki so se že izselili iz države

Nova 24TV 24.01.2023
Kalifornijski guverner Gavin Newsome (Vir: epa) Kalifornijski zakonodajalci so se namenili uvesti nov davek na premoženje, ki bi ga bili obvezani plačati samo najpremožnejši. Zakonski predlog ne bi požel veliko javnega zanimanja, gre vendarle za… »

Ura sodnega dne nevarno blizu polnoči

Zurnal24 24.01.2023
Kazalci t. i. ure sodnega dne (Doomsday Clock), ki ponazarja nevarnosti za človeštvo, je nevarno blizu polnoči. Organizacija Bulletin of the Atomic Scientists je sporočila, da se je t. i. ura sodnega dne nevarno približala polnoči. Oddaljena je le… »

Larsa Pippen in Marcus Jordan potrdila zvezo z objavo skupne fotografije

24ur 24.01.2023
Larsa Pippen in Marcus Jordan, ki ju v javnosti skupaj videvajo že nekaj časa, sta sedaj tudi uradno par. Čeprav je nekdanja žena košarkarja Scottieja Pippna resnost razmerja s 16 let mlajšim sinom Michaela Jordana že večkrat zanikala, pa sta svoj… »

Alešu Zupančiču zaradi trgovanja z mamili 12 let in šest mesecev zapora ter denarna kazen

RTV Slovenija 24.01.2023
Ljubljansko okrožno sodišče je odločilo, da je Aleš Zupančič kriv neupravičene proizvodnje in prometa z mamili. Obsodilo ga je na 12 let in šest mesecev zapora ter stransko denarno kazen v znesku 50.000 evrov. Poleg tega bo moral vrniti… »

To je izjemno obdobje za Darjo Gajšek (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Fantje iz Šaleške doline in priljubljena voditeljica in pevka so navdušili s priredbo pesmi Simone Weiss in Slapov. V zadnji redni oddaji V petek zvečer, ki je bila na sporedu zadnji petek v minulem letu, smo po dolgem času skupaj videli tudi Darjo… »

Vse več denarja, a hkrati tudi nezadovoljstva

Delo 24.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob napoveduje, da bo razmerje med najnižjo in najvišjo plačo 1: 7 za voljene funkcionarje veljalo šele v naslednjem mandatu. V nadaljevanju preberite: Masa za bruto plače v javnem sektorju bo v tem letu presegla šest… »

Družinski zdravniki si želijo preoblikovanje timov in manj administracije

24ur 24.01.2023
Po tem, ko so koalicijski poslanci podpisali seznam desetih prioritet za izvedbo zdravstvene reforme, se že vrstijo odzivi. Družinski zdravniki podpirajo predvsem zaveze o preoblikovanju timov družinske medicine in da se jih razbremeni pri… »

Rumena in smrdeča voda, v zraku pa vonj po žveplu

Necenzurirano 24.01.2023
Zadnje dni smo bili priča več različnim onesnaževanjem vode in zraka. Če naj bi rumenkasta tekočina, ki je v Škofji vasi iztekla iz tovarne Tastepoint v reko Hudinjo, ne bila nevarna, pa to gotovo ne velja za gnojevko, ki so jo opazili v potoku na… »

Znano, zakaj sta se razšla

Zurnal24 24.01.2023
Kot strela z jasnega je v začetku januarja udarila vest, da sta se razšla. Zdaj vemo, zakaj. Izvrstni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ni mogel oprostiti tega, da ni dobil tega, kar si je sam najbolj želel. Zato sta se z dolgoletnim agentom… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem