Arhiv novic 24.01.2023

Estonija prehitva Slovenijo po BDP in vladavini prava

Nova 24TV 24.01.2023
Foto: epa Na Novi24TV smo že poročali, da se Slovenija uvršča med države z najdlje trajajočimi sodnimi postopki v Evropski uniji, čeprav se po drugi strani uvrščamo med države z največ sodniki glede na število prebivalcev. Prav tako Slovenija… »

Soroševa mračna vizija iz leta 1993: NATO naj za topovsko hrano uporabi Vzhodnoevropejce!

Nova 24TV 24.01.2023
Multimilijarder Soros (Foto: Wikimedijina zbirka) George Soros je že leta 1993 v članku, kjer je pisal o novem svetovnem redu, pozval NATO, naj uporabi vzhodnoevropske vojake in tako zmanjša število žrtev iz zahodnoevropskih držav. Vzhodnoevropejce… »

Popravek: [Video] Ostal je skoraj brez besed! Tako je Brglez jecljal in se sprenevedal ob očitkih o nepravilnostih na…

Nova 24TV 24.01.2023
Milan Brglez (Foto: posnetek zaslona) Dne 14. oktobra 2022 smo objavili članek z naslovom [Video] Ostal je skoraj brez besed! Tako je Brglez jecljal in se sprenevedal ob očitkih o nepravilnostih na Šahovski zvezi! V nadaljevanju objavljamo prikaz… »

Mariborčanke prvič v sezoni premagale Kamničanke

RTV Slovenija 24.01.2023
Odbojkarice Nove KBM Branika so na tretjem turnirju Srednjeevropske lige (Mevza) v Mariboru s 3:2 (19, -20, 18, -21, 13) premagale svoje največje tekmice, igralke Calcita Volleyja, za katere je prvič v sezoni zaigrala Fatumata Sillah. Za Mariborčanke… »

Lazio s pokrom golov odpihnil aktualne prvake

24ur 24.01.2023
Nogometaši Lazia in Milana so v slogu sklenili 19. krog italijanske Serie A. Ekipa iz italijanske prestolnice je aktualne prvake odpravila s kar 4:0 in na tretjem mestu prehitela drugio ekipi iz Milana - Inter. Sergej Milinković-Savić in Mattia… »

Kriza je lahko priložnost

Slovenske novice 24.01.2023
Dvomiti moramo o vsem in na novo ovrednotiti prepričanja. Vsaka težka situacija nam omogoča rast. Vse, s čimer se trenutno soočamo, ni problem, le naša projekcija je, da je to problem, pravijo duhovni učitelji o svetovnih izzivih. Lahko namreč… »

Pet iskrenih razlogov, zakaj vedno končate z gospodom napačnim

Slovenske novice 24.01.2023
Če se vam vedno znova dogaja, da v svoje življenje spuščate ljudi, ki si vas ne zaslužijo poglejte iskrene razloge, zakaj se vam ponavlja takšen scenarij. Naveličani ste že dejstva, da vedno znova končate s človekom, ki vas na koncu le… »

Projekt JEK 2 zavira državna birokracija

Dnevnik 24.01.2023
Vse od konca lanskega marca, ko so iz družbe Gen energija na ministrstvo za okolje poslali pobudo za začetek umeščanja JEK 2 v prostor, se ta postopek ni premaknil. Deset mesecev kasneje je jasno, da je postopek zavrla birokracija. V družbi Gen… »

Komentar Tanje Jakše Gazvoda: Košarica kot falcon

Slovenske novice 24.01.2023
Verjetno trgovci prav zaradi primerjave cene določenih izdelkov držijo pod nadzorom, druge pa letijo v nebo. V dneh, ko je med zaposlenimi v javnem sektorju napeto kot v brbotajočem ekonom loncu in ko je stanje v našem zdravstvu tako obupno, da je… »

Po vitamine na okensko polico

Slovenske novice 24.01.2023
Pozimi, ko primanjkuje sveže, lokalno pridelane zelenjave, si jo vzgojimo sami; za kalčke potrebujemo zgolj vodo, mikrozelenje pa uspeva v substratu na sončnem mestu. Pozimi sveže, lokalno pridelane zelenjave ni ravno na pretek, čeprav bi ravno v tem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem