Slovenija arhiv novic 06.02.2024

Novopečena mis Japonske se je odpovedala kroni

RTV Slovenija 06.02.2024
Karolina Šino, ki je pred kratkim postala mis Japonske, se je zapletla v razmerje s poročenim moškim. Čeprav je sprva zanikala, da je vedela za njegov zakon in družino, je zdaj to priznala in se odpovedala nazivu. Pred kratkim so kot mis Japonske… »

V SANREMU IZBIRAJO NAJBOLJŠEGA: Festivala se bo udeležil tudi John Travolta

Regional 06.02.2024
V Sanremu se začenja vsakoletni izbor za najlepšo italijansko popevko, ki bo nato tudi zastopala državo na majskem tekmovanju za pesem Evrovizije v Malmöju na Švedskem. Za naziv najlepše kancone se bo na petdnevnem festivalu v gledališču Ariston… »

Dan varne rabe interneta / Spletno nasilje

Mladina 06.02.2024
Da bi opozorili mladostnike, učitelje in starše na perečo problematiko, potekajo številne ozaveščevalne aktivnosti. Obeležujemo dan varne rabe interneta, ki je letos namenjen opozarjanju na spletno nasilje, s katerim se vse pogosteje srečujejo… »

New York zmagal kar dvakrat, Anže Kopitar na led v nedeljo

Delo 06.02.2024
V ligi NHL nadaljujejo redni del sezone po koncu tedna, ki je bil v znamenju tekme zvezd All Star. V ligi NHL nadaljujejo redni del sezone po koncu tedna, ki je bil v znamenju tekme zvezd All Star. Ponoči sta bili na sporedu dve tekmi, na obeh sta… »

8. februar / Brezplačni dogodki na dan kulture

Mladina 06.02.2024
Vodnik po prireditvah in dogodkih na Prešernov dan. Katere dogodke si boste lahko na kulturni praznik ogledali brezplačno, preverite spodaj. Prešernov dan bo s posebnim programom obeležila tudi javna televizija. Ljubljana (11.00, 15.00): Center Rog… »

Dončić hitro snel zaščitno masko in se pridružil šovu Irvinga

RTV Slovenija 06.02.2024
Luka Dončić je tekmo v Barclays Centru začel z zaščitno masko zaradi poškodbe nosu, a jo je hitro snel in prispeval 35 točk, 18 skokov in devet podaj. Brooklyn je moral priznati premoč razigranemu Dallasu (107:119). 24-letni Ljubljančan je dobil… »

Pred Oblakom jih je le še pet, naslednji izziv: Athletic Bilbao

Delo 06.02.2024
Jan Oblak je v nedeljo dočakal nov mejnik v dresu madridskega Atletica, ritem tekem pa ne popušča. Že danes ga čaka polfinale kraljevega pokala. Zgoščen tekmovalni ritem za madridski Atletico se nadaljuje. Po nedeljski točki proti Realu na… »

V MORJU NAJBOLJ UŽIVA POZIMI: Koprčanke Ksenije Pirih nizke temperature ne motijo (FOTO, VIDEO)

Regional 06.02.2024
Zimski čas večina bolj povezuje s snegom in smučanjem kot z morskimi užitki. Vendar se najdejo tudi taki, ki jim je zimsko plavanje v posebno veselje. Čeprav so mimoidoči do ušes zaviti v bunde in kape, to Koprčanke Ksenije Pirih ne moti, da se ne… »

»Slovenija naj spomni Italijo, zakaj je morala skleniti mirovno pogodbo«

Mladina 06.02.2024
Zveza združenj borcev za vrednote NOB je predstavila listino, s katero predstavnike Slovenije poziva, naj od Rima zahtevajo konec manipulacij z zgodovino in priznanje italijanske agresije kot razloga za podpis mirovne pogodbe. V pričakovanju 10… »

Mesto, v katerem nikoli ne ugasnejo luči

Delo 06.02.2024
Postopno ugašanje neonskih reklam se spreminja v metaforo, polno zgodb o svetovnih zvezdah, ki ne prihajajo več v to mesto. V nadaljevanju preberite: Ko je Anastasia Tsang pred dvema letoma prikazala svoj režijski prvenec Luč nikoli ne ugasne, se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem