Arhiv novic 07.02.2024

Na Časniku Finance v oddelku trženja vsebin krepimo ekipo

Finance.si 07.02.2024
Z nami razišči poslovni svet! Postani naša nova zgodba o uspehu! Na Časniku Finance v oddelku trženja vsebin iščemo sodelavko ali sodelavca, ki bo s svojo strastjo do komunikacije in prodaje postal/a ključni člen našega tima. Delovno mesto… »

Volilna opravila pred evropskimi volitvami se predvidoma začenjajo marca

RTV Slovenija 07.02.2024
Minister za javno upravo Franc Props se je sešel z direktorjem službe Državne volilne komisije Igorjem Zorčičem. Pogovarjala sta se predvsem o pripravah na izvedbo volitev v Evropski parlament, ki bodo potekale med 6. in 9. junijem. Props in Zorčič… »

William se vrača k opravljanju dolžnosti; Harry se je srečal s kraljem

RTV Slovenija 07.02.2024
Britanski princ William se po operaciji žene Catherine vrača k opravljanju dolžnosti. Ob razkritju, da ima njegov oče, kralj Karel III., raka, mu bo pripadla vidnejša vloga. V sredo se bo 41-letni William prvič pojavil v javnosti po nizu… »

Vidi Znoj vlada podaljšala vedejevstvo na čelu Uprave za varno hrano

Dnevnik 07.02.2024
Da bi Znoj še naprej začasno vodila upravo, je vladi predlagala ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Mateja Čalušić. Najverjetneje je to nagrada, ker je bila Vida Znoj milostna do Golobove ljubljenke Danuše Štiglic, ki je zaradi… »

ITALIJANSKI DJ SE PO HUDI BOLEZNI VRAČA NA ODER: "Začel sem svoje drugo življenje"

Regional 07.02.2024
Italijanski zvezdniški DJ in producent Gigi D'Agostino je po hudi bolezni napovedal nov glasbeni začetek. Kot je nedavno povedal za italijanske medije, se počuti bolje, kar želi proslaviti z novimi pesmimi in nastopi. Da je hudo bolan, je javnost… »

Pridite v Prešernov Kranj na Prešernov smenj

Gorenjski utrip 07.02.2024
Prešernov smenj v Kranju je med najbolj prepoznavnimi prireditvami ob slovenskem kulturnem prazniku. Kranj se bo tradicionalno, že enaindvajsetič, prelevil v prizorišče pestrega kulturnega in umetniškega programa ter raznoliko sejemsko ponudbo in… »

Fidesa na neformalni sestanek pred nadaljevanjem stebrnih pogajanj s premierjem ni bilo

RTV Slovenija 07.02.2024
Predsednik vlade Robert Golob je na neformalni sestanek pred nadaljevanjem stebrnih pogajanj povabil predstavnike največjih sindikatov v zdravstvu, da bi se seznanili z razmerami. Srečanja sta se udeležili generalna sekretarka Sindikata zdravstva in… »

Osvežena corsa v Sloveniji je cenejša in bolj električna

Finance.si 07.02.2024
Bencinski motorji bodo lahko delovali po principu blagih hibridov, električni motor pa v dveh konfiguracijah. Za električne izvedbe prihajajo nove in precej nižje cene.… »

"Gonilo vsakega podjetja sta prodaja in marketing"

Finance.si 07.02.2024
Mariborski podjetnik bo na finančni zimski šoli za najstnike govoril o tem, kaj je ključ do uspeha v podjetništvu… »

RTV Slovenija bo pozval EBU, naj glede sodelovanja Izraela opravi vsebinsko razpravo s članicami

RTV Slovenija 07.02.2024
Vodstvo RTV Slovenija se je odzvalo na poziv k izključitvi Izraela z Evrovizije in iz EBU-ja. Zapisali so, da gre za tekmovanje javnih radiotelevizij in ne držav. Dodali so, da bodo kljub temu pozvali EBU, da opravi vsebinsko razpravo o tem vprašanju… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem