Arhiv novic 07.02.2024

Asta Vrečko podprla predlog za razrešitev Kordiša. Miha Kordiš: Dobivam pisma podpore članov.

RTV Slovenija 07.02.2024
Koordinatorica Levice Asta Vrečko je vsem strankinim poslancem - razen Mihi Kordišu - izrekla podporo. Obtožbe zoper Kordiša so resne, njegovo obnašanje pa je nedopustno, je ocenila. "Obtožbe so resne in so nedopustne, tudi sama trdno stojim za… »

Je astronomska parkirnina rešitev za mestno gnečo?

Finance.si 07.02.2024
Zadnje dni smo spremljali odločitev Parižanov, da iz mesta izločijo velike, težke in umazane športne terence tako, da jim za uro parkiranja zaračunajo 18 evrov oziroma trikrat toliko kot za običajen, do okolja bolj prijazen avto.… »

Vrečko po očitkih Kordišu: Posameznik ne more biti pred odločitvijo kolektiva

Delo 07.02.2024
Tudi Nataša Sukič o pritiskih Mihe Kordiša. Sam vztraja, da so težava njegova programska stališča. Štirje poslanci Levice in koordinatorica stranke Asta Vrečko so zanikali navedbe poslanca Levice Miha Kordiša, da ga želijo utišati in… »

Podrobna analiza Petrola: napovedana rast dobička me vleče v nakup

Finance.si 07.02.2024
Razkritje načrtovane krepitve dobička in presežena milijardna vrednost sta me spodbudila, da sem pod finančno lupo vzel delniško družbo Petrol.… »

»Čeprav smo majhna država, smo tudi zaradi kulture neskončno bogati«

Mladina 07.02.2024
Ministrica za kulturo Asta Vrečko je v poslanici ob kulturnem prazniku zapisala, da je "kultura eden temeljev družbe in steber družbene pravičnosti" Ministrica za kulturo Asta Vrečko je v poslanici ob kulturnem prazniku zapisala, da je "kultura eden… »

Delničarjem Telekoma prve letošnje dividende

Delo 07.02.2024
Največji slovenski telekomunikacijski operater bo delničarjem dividende razdelil v dveh obrokih. V nadaljevanju preberite: Telekom Slovenije je delničarjem razdelil predlanski dobiček, ki ga lani ni mogel oziroma smel, ker je prejel državno pomoč… »

Foto: Slovenski tovornjak navsezgodaj pristal v njihovi hiši, poškodovana 14-letnica in voznik

Necenzurirano 07.02.2024
Pri Vinkovcih na vzhodu Hrvaške se je navsezgodaj v družinsko hišo zaletelo tovorno vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami. V nesreči sta se poškodovala voznik in 14-letna deklica. Iz Mirkovcev, naselja pri Vinkovcih v hrvaški vukovarsko-sremski… »

Slovenija osvojila zlato in bron, svetovna prvakinja je postala 16-letnica

Zurnal24 07.02.2024
Prvi dve kolajni za Slovenijo na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju. Planica gosti mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, Slovenija pa je na srednji skakalnici prišla do prvih dveh kolajn na tekmovanju. Vso konkurenco je… »

Prvo zlato na biatlonskem SP Francozom, Slovenci deveti

Dnevnik 07.02.2024
Francija se veseli prve zlate kolajne na letošnjem svetovnem prvenstvu v biatlonu v Novem Mestu nas Češkem. V mešani štafeti so jo osvojili Eric Perrot, Quentin Fillon Masillet, Justine Braisaz Bouchet in Julia Simon. Srebro so osvojili Norvežani in… »

Zgodilo se je točno tako, kot smo napovedali pri Žurnalu24

Zurnal24 07.02.2024
Dars oz. policija sta izbrala dobavitelja sistema za sekcijsko merjenje hitrosti. Epilog razpisa je bil natančno tak, kot smo napovedali na Žurnal24.si. Družba Dars je za dobavo, vzpostavitev delovanja in vzdrževanje opreme sistemov sekcijskega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem