Arhiv novic 21.04.2024

POSNETEK, KI VAM BO POLEPŠAL DAN: Čudovita interakcija človeka in volka (VIDEO)

Regional pred 28 dnevi
Zavetišče za volkove Big Oak Wolf Sanctuary je na Facebooku delilo izjemen video posnetek. Nekdanja prostovoljka Briana, doktorska študentka na floridski univerzi, je obiskala zavetišče za volkove. V videu lahko vidite, kako se prvič spozna z… »

Če je zmogel Miran Pavlin, bo tudi Josip Iličić

Delo pred 28 dnevi
Največji slovenski nogometni derbi je razkril, da je nekdanji zvezdnik serie A in vijolični virtuoz tudi v 37. letu starosti predober za mlajše tekmece. V nadaljevanju preberite: Josip Iličić je zadnji veliki derbi začel in končal na igrišču… »

Občina Cirkulane prevzela upravljanje gradu Borl po obnovi

Spodnje Podravje pred 28 dnevi
Po poročanju spletne strani net-tv.si, je grad Borl, ki velja za pomemben spomenik državnega pomena, nedavno prešel v upravljanje občine Cirkulane in novoustanovljenega zavoda Belana. Po delni obnovi, ki je stala več kot dva milijona evrov, je grad… »

Tekmecu Dallasa pošteno teče voda v grlo

Zurnal24 pred 28 dnevi
Status košarkarskega zvezdnika je še vedno vprašljiv, njegova udeležba na tekmi z Dallasom pa vse manj verjetna. Los Angeles Clippers bodo, kot vse kaže, v serijo uvodnega kroga končnice, v katerem se bodo pomerili z Dallas Mavericks, vstopili brez… »

Norveški smučar ne zdrži več: "Spoznanje je bilo šokantno in boleče"

Zurnal24 pred 28 dnevi
Norveški alpski smučar je pri zgolj 25 letih sklenil kariero profesionalnega športnika. Norveški smučar Markus Fossland se je po koncu sezone 2023/2024 odločil za slovo od belega cirkusa. K predčasni upokojitvi pri zgolj 25 letih ga je pripeljala… »

Vstopnice za Glastonbury so hitro pošle

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Zadnji sveženj vstopnic za priljubljeni glasbeni festival Glastonbury so razprodali v 22 minutah. Na tisoče oboževalcev je ostalo razočaranih, saj jim ni uspelo dobiti vstopnice. Festival, ki bo na kmetiji Worthy Farm v Somersetu med 26. in 30… »

#foto #video Na Zahodnem bregu splošna stavka zaradi nasilja v begunskem taborišču

Dnevnik pred 28 dnevi
V Tel Avivu se je v soboto vnovič zbralo več tisoč ljudi, ki so od izraelske vlade pod vodstvom premierja Benjamina Netanjahuja zahtevali dogovor o izpustitvi talcev, ki jih po več kot šestih mesecih še vedno zadržuje palestinsko gibanje Hamas… »

Tudi srbski as je človeško bitje

Delo pred 28 dnevi
Vodilni igralec svetovne teniške lestvice v koledarskem letu 2024 še ni osvojil turnirja. Prva naslednja priložnost bo zanj čez dober teden v Rimu. V nadaljevanju preberite: Napočil je del teniške sezone na peščenih igriščih, obenem pa tudi že… »

Napetost in nevarnost zaradi ilegalnih migrantov narašča iz dneva v dan

Spodnje Podravje pred 28 dnevi
Včerajšnji dan je bil za policiste posebej naporen, saj so bili priča več primerom nezakonitega prestopa meje. Na Maistrovi ulici v Mariboru so malo pred 14. uro prijeli državljana Pakistana, ki je vstopil v Republiko Slovenijo brez ustreznih… »

STE ŽE VIDELI KAJ TAKŠNEGA? Svoji 'mačji mami' redno prinaša cvetove (VIDEO)

Regional pred 28 dnevi
Mačka Fiddy s svojim neobičajnim vedenjem osvaja srca mnogih in njena 'mačja mama' ne bi mogla biti bolj ponosna. Ker imajo mačke rade svoje lastnike, jim navadno nosijo darila v obliki trupelc. S tem jim želijo pokazati, da so del njihove družine… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem