Arhiv novic 21.04.2024

Gabriela Babnik Ouattara se je Malini Schmidt Snoj javno opravičila

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Gabriela Babnik Ouattara se je javno opravičila Malini Schmidt Snoj. Ta je pred časom opozorila, da je Babnik Ouattara v svoji knjigi Za angele, da jim ne bo dolgčas nezakonito objavila odlomke iz njenega dela Samo en ples. Kot v javnem opravičilu… »

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. aprila 2024

Zurnal24 pred 28 dnevi
Čustveno usmerjeni ter skladno naravnani si boste dovolili pustiti čustvom in zaznavam prosto pot. Trenutki bodo razigrani, vendar ne preveč, da bi vas obremenili. Na področju kariere in denarja boste vestni, osredotočeni ter marljivi in prepričani… »

Razpoložena Olimpija

Dnevnik pred 28 dnevi
Za največje presenečenje 32. kroga v 1. SNL so poskrbele Domžale, ki so s preobratom v drugem polčasu na gostovanju s 3:2 premagale Celjane. Mariborčani še naprej suvereni. Nogometaši Olimpije so se po porazu na največjem slovenskem derbiju proti… »

Foto: V lističih za pripravo domače lazanje našli žuželke

Necenzurirano pred 28 dnevi
V listih za pripravo domače lazanjo so odkrili žuželke, nekatere se pojavijo šele, ko liste položimo v vodo. Sporni isti za lazanjo so bili kupljeni v Lidlu. Društvo "Halo, inspektore" opozarja, da je "prisotnost insektov v testeninah lahko povezana… »

V PIRANU ZAKLJUČILI SOLINARSKI PRAZNIK: Nedelja je bila v znamenju sv. Jurija in verskih običajev (FOTO)

Regional pred 28 dnevi
V Piranu so danes potekali zaključni dogodki ob 20. Solinarskem prazniku ob prazniku sv. Jurija, ki so bili bolj povezani z verskimi običaji. Tudi tokrat so pri dogodkih sodelovala različna društva, zavodi, institucije in posamezniki, ki so poskrbeli… »

Za zgodovinsko kolajno se bo boril tudi Petrič

Delo pred 28 dnevi
V četrtfinale evropskega prvenstva v olimpijskem boksu v Beogradu se je prepričljivo prebil tudi 22-letni boksar ljubljanskega kluba Golden Gloves Gym. Po Pirančanu Tadeju Černogi (do 60 kilogramov) se je v četrtfinale 45. evropskega prvenstva v… »

Ukrajinska žoga na Bidnovem dvorišču

Delo pred 28 dnevi
Svet je sod smodnika, verjame republikanec Mike Johnson, le demokratski predsednik ZDA pa lahko napadeni državi pomaga do zmage. V nadaljevanju preberite: Rusija, Iran in Kitajska so po prepričanju tretjega najvišjega politika ZDA agresorji po vsem… »

Manjša preureditev križišča v Kranju

Gorenjski glas pred 28 dnevi
Kranj – Ta teden so začeli preurejati križišče Stritarjeve in Gregorčičeve ulice v Kranju. Kot so sporočili iz Mestne občine Kranj, bodo del Gregorčičeve ulice ob stiku s Stritarjevo razširili, tako da bodo imeli kolesarji omogočeno širšo… »

Našli minometne mine in ročni bombi

Gorenjski glas pred 28 dnevi
Kranj – Kranjske policiste so v torek dopoldne obvestili, da so na območju Kranja našli štiri minometne mine in ročno bombo iz druge svetovne vojne italijanske izdelave in ročno bombo nemške izdelave, prav tako iz druge svetovne vojne… »

Na dan Zemlje izmenjevalnica rastlin

Gorenjski glas pred 28 dnevi
Škofja Loka – PUM-O+ Škofja Loka se že pripravlja na zanimiv spomladanski dogodek. Na njem bo moč lončnico, potaknjenec ali sadiko zamenjati in podariti. S tem želijo, da v svoj dom in na vrt prinesete nove rastline ali pa rastlinam, ki so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem