Arhiv novic 21.04.2024

Cikel Ars in Drama sezono sklepa s koncertom slovenskih šansonov

RTV Slovenija pred 28 dnevi
V ljubljanski Drami bo nocoj zazvenel še zadnji koncert letošnje sezone glasbeno-gledališkega cikla Ars in Drama. Pod naslovom Srce šansona se bo večer potopil v bogat opus slovenskih šansonov. Na koncertu bodo nastopili vokalisti Jure Ivanušič… »

Stara dama slovenska: Novak izčrpal, Pogačar odpihnil tekmece

Delo pred 28 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik je v svojem značilnem slogu v Belgiji slavil že sedmo letošnjo zmago in 70. v karieri. Najstarejša klasična dirka na svetu Liege–Bastogne–Liege, na kateri sta Primož Roglič in Tadej Pogačar v letih 2020 in 2021… »

Verjamem v ljubezen, ampak ne sedim in čakam nanjo

Delo pred 28 dnevi
Renée Zellweger se nam je vtisnila v spomin po ikoničnem liku simpatično zmedene Britanke Bridget Jones, nihajoče med samskostjo in ljubezenskimi trikotniki. V nadaljevanju preberite: Teksaška igralka, producentka in pevka Renée Zellweger, tudi… »

Najbolje plačani direktor v avtomobilski industriji

Delo pred 28 dnevi
Kot feniks iz pepela se dvigne vse, česar se dotakne. Kritike na račun njegovih prejemkov. V nadaljevanju preberite: Poslovni uspehi ne preprečujejo, da francoska javnost drznemu Portugalcu, ki je z avtomobili začel nastopati na dirkah že pri 14… »

ČE BI SE MORALI ODLOČITI: Večina bi izbrala svojega hišnega ljubljenčka in ne partnerja

Regional pred 28 dnevi
Večina ljudi ima raje hišne ljubljenčke kot druge ljudi. Presenečeni? Verjetno niti ne. Vedno so pripravljeni na objem in zmeraj navdušeni, ko vas vidijo - poleg tega so izjemno koristni za vaše duševno zdravje. In ljubezen do njih ne pozna meja… »

Jane Fonda vsem, ki so depresivni zaradi prihodnosti: "Sodelujte, volite s podnebjem v srcu"

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Legendarna igralka Jane Fonda si prizadeva za reševanje podnebnih kriz. Čeprav je bila pred leti že obupana zaradi tega, pa se ne predaja. "Pred petimi, šestimi leti sem bila resnično obupana nad podnebnimi razmerami. Delala sem stvari, vendar sem… »

"Politiki so šli v zabavno industrijo, raje kot v debate verjamejo v piar. In to je problem!"

Necenzurirano pred 28 dnevi
V njegovem studiu v ljubljanskem Tivoliju že leta nastaja muzika za vse čute. In mednarodni hiti. Filmske zgodbe. Robert Pešut - Magnifico se ne pusti ujeti v žanr. Zato smo ga poskušali ujeti prikrito, z vprašanji v stilu, kaj je umetnik mislil. A… »

Visoke cene nafte ne koristijo nikomur

Delo pred 28 dnevi
Prihodnja cena nafte bo odvisna od ponudbe z Bližnjega vzhoda. V nadaljevanju preberite: Nafta, kovine in kmetijske surovine kot podskupine trga surovin se od začetka tega meseca gibajo v precej različnih smereh. Medtem ko se je nafta nekoliko… »

Ruska vojska zajela vas na vzhodu Ukrajine

Dnevnik pred 28 dnevi
Ruska vojska je glede na trditve obrambnega ministrstva v Moskvi v celoti zavzela vas Bogdanivka, ki leži na fronti v regiji Doneck na vzhodu Ukrajine in je manj kot tri kilometre oddaljena od mesta Časiv Jar, ki je v rokah ukrajinskih sil. "Enote… »

Na Ratitovec, kjer imajo najboljše flancate

Delo pred 28 dnevi
Nedeljski pohod, ki ga zmorejo tudi mlajši otroci, na vrhu nagradi tako z razgledi kot z odlično jedačo. V nadaljevanju preberite: Na oznaki ob vznožju je pisalo, da nas do vrha loči ura in pol, do cilja smo prejšnjo sončno nedeljo potrebovali še… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem