Arhiv novic 21.04.2024

Kitajski in evropski kupec sta povsem različna

Delo pred 28 dnevi
Na Kitajskem srednji razred še zmeraj raste, zato se povečuje tudi prodaja novih avtomobilov. V nadaljevanju preberite: Slovenska poslovna delegacija na Kitajskem ima vsak dan več sestankov, ogledov in predavanj. O značilnostih kitajskega trga vozil… »

Evropsko računsko sodišče opozarja na "slepe pege" pri nadzoru lobiranja v EU-ju

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Slovenski član Evropskega sodišča Jorg Kristijan Petrovič opozarja na možnost izogibanja nadzoru lobiranja v EU-ju, zlasti v primeru spontanih sestankov in nižjih uradnikov. Problematično je lahko tudi financiranje nevladnih organizacij. Evropsko… »

Šolsko Državno prvenstvo v znamenju Judo kluba Ippon Kamnik

Domžalec pred 28 dnevi
V sredo, 17.4.2024 , je v Kopru potekalo Državno prvenstvo osnovnih in srednjih šol v judu za leto 2024. Udeležili so se ga tudi judoisti Judo kluba Ippon Kamnik, kjer so tokrat zastopali vsak svojo šolo. Dopoldanski žarek osvojenega zlata je zasijal… »

Novi predsednik na zahtevni misiji

Delo pred 28 dnevi
Matjaža Hana čakajo težavne naloge, če noče životariti na državnozborskem pragu in se zadovoljevati z ostanki, ki jim jih vržejo močnejši koalicijski partnerji. V nadaljevanju preberite: Burno dogajanje v stranki Socialni demokrati se je z nekaj… »

Poišči me in zberi vse: mariborski muzeji in galerije vabijo na "lov za zakladom"

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Mariborski muzeji, galerije in arhivi so se povezali v neke vrste igri lova na zaklade, v kateri obiskovalce vabijo, da v njihovih prostorih poiščejo osem razglednic in na njih upodobljene predmete. Tako jih želijo seznaniti s premično dediščino v… »

Foto: Vinjena 33-letnica z mercedesom trčila v poslovni objekt in poškodovana odkorakala

Necenzurirano pred 28 dnevi
Na območju Salzburga je vinjena 33-letnica pristala v eni od tamkajšnjih poslovnih stavb in pobegnila s kraja nesreče. Policija jo je že izsledila. 33-letna ženska se je sinoči okoli 20.00 z mercedesom zaletela v steno hiše v Saalfeldnu. Gasilci so… »

Zdaj tudi Anže v 5. letnem času

Delo pred 28 dnevi
V Severni Ameriki se je začela končnica NHL, pred hokejisti Los Angelesa z našim asom je v noči s ponedeljka na torek za uvod zahtevna tekma v Edmontonu. V nadaljevanju preberite: V Evropi gre večinoma proti koncu, v Severni Ameriki pa se začenja… »

Po petdesetem začne moškemu nad glavo šibati kosa

Delo pred 28 dnevi
Z vsako sezono MasterChefa so tekmovalci in sodniki boljši, enega od delilcev pravice pa je vsako leto manj skupaj. V nadaljevanju preberite: Že deseto leto je Karim Merdjadi v sodniškem zboru kulinaričnega šova MasterChef Slovenija, tretjo sezono v… »

Nova ljubezen ameriškega zvezdnik ne bi mogla biti bolj vroča

Zurnal24 pred 28 dnevi
Več let je bil v zvezi z Emmo Roberts, sedaj pa ga greje vplivnica iz New Yorka. Evan Peters, znan iz Netflixovega hita Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, serije Ameriška grozljivka in filma Možje X: Apokalipsa, je bil sedem let v zvezi z… »

Povpraševanje po nafti bo kmalu doseglo vrh

Delo pred 28 dnevi
K postopnemu zmanjšanju porabe bo največ prispeval zeleni prehod, a strmega upada potreb po nafti ne bo. V nadaljevanju preberite: Svetovno povečanje povpraševanje po nafti je trenutno sredi obdobja upočasnjevanja. Letos naj bi se potrebe po novi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem