Arhiv novic 21.04.2024

#video Mojstrovina Tadeja Pogačarja za 70. zmago

Dnevnik pred 28 dnevi
Kolesarski šampion s Klanca pri Komendi je na najstarejšem spomeniku v svetu kolesarstva znova pokazal, zakaj je že 135 tednov zapored najboljši kolesar na svetu. V Liegeu je slavil 70. zmago v karieri in šesto na največjih enodnevnih dirkah… »

Zjutraj marsikje slana, v torek možen sneg do nižin

Delo pred 28 dnevi
V prvi polovici tedna bo v Sloveniji vztrajalo nestanovitno vreme. Pred nami so znova dnevi z nestanovitnim vremenom. V stavkih, ki sestavljajo aktualno vremensko napoved Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso) se tako znova izmenjujejo… »

Palestinsko predsedstvo in Hamas obsodila ameriško odobritev pomoči Izraelu

Mladina pred 28 dnevi
Ameriška milijardna vojaška pomoč Izraelu kot "agresija proti palestinskemu ljudstvu" Palestinsko predsedstvo v Ramali je v soboto obsodilo odobritev ameriške milijardne vojaške pomoči Izraelu in jo označilo za "agresijo proti palestinskemu… »

TRAGIČNA SMRT: Bager je 55-letnega moškega stisnil ob tovorno vozilo

Regional pred 28 dnevi
V petkovi nesreči na gradbišču v Ljubljani je voznik bagerja pri vožnji vzvratno trčil v moškega, ki je čistil nakladalni del tovornega vozila. Delovni stroj je 55-letnega moškega stisnil ob tovorno vozilo, zaradi hudih poškodb je moški na kraju… »

TRESLA SO SE TLA: Potresni sunek v bližini Reke smo čutili tudi v Sloveniji

Regional pred 28 dnevi
Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v nedeljo ob 19.25 zabeležili potres magnitude 3,0. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 72 kilometrov južno od Ljubljane, v bližini hrvaške Reke. Intenziteta potresa v širšem… »

Prvaki začeli prepričljivo, Dončić danes ob 21.30

Delo pred 28 dnevi
Začela se je končnica najmočnejšega klubskega košarkarskega tekmovanja na svetu. Za uvod se bo Dončićev Dallas drevi pomeril z Los Angeles Clippers. Branilci naslova v severnoameriški ligi NBA, košarkarji Denver Nuggets, so na prvi temi končnice… »

Netanjahu napovedal okrepitev pritiska na Hamas

Zurnal24 pred 28 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes dejal, da bo Izrael v prihodnjih dneh povečal vojaški in politični pritisk na palestinsko islamistično gibanje Hamas, da bi zagotovili izpustitev zajetih talcev v Gazi. Iz Han Junisa na jugu Gaze pa… »

Kaj je to? Bralec nam je poslal fotografije nenavadnih krogov v zraku!

Zurnal24 pred 28 dnevi
Kroge, ki jih je v zraku delal letalo, je zabeležila tudi aplikacija Flight Radar. Danes dopoldne so veliko pozornosti pritegnili krogi v zraku na območju slovensko-hrvaške meje. Kot pojasnjujejo poznavalci s slovenskega letalskega portala, ne gre za… »

Podjetniki si strošek posojila lahko ublažijo s subvencijo obrestne mere

Finance.si pred 28 dnevi
Razpisanih je 66 milijonov evrov za jamstva za bančna posojila, s čimer se podjetjem olajša dostop do posojil ter hkrati omogoči subvencijo obrestne mere… »

Kakšna tragedija! Na avtomobilski dirki umrlo sedem ljudi

Zurnal24 pred 28 dnevi
V nesreči na avtomobilski dirki na Šrilanki je umrlo najmanj sedem ljudi, še 23 pa je poškodovanih, potem ko je dirkalnik danes zapeljal v gledalce na polno obiskanem dogodku, ki ga je gostila šrilanška vojska, sporočilo tamkajšnje policije… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem