Arhiv novic 23.04.2024

Brutalna kazen za odličnega slovenskega rokometaša

Zurnal24 pred 26 dnevi
Bezjaku kar 12-mesečna prepoved. Slovenski rokometaš Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja, je sporočil disciplinski sodnik Hrvaške rokometne zveze… »

Razkrite bilance 2023: kako so lani poslovala podjetja politikov, znanih odvetnikov, lobistov, profesorjev ...

Finance.si pred 26 dnevi
Komu je sprememba oblasti slabo dela, kdo se je znebil dolga in kateri profesor se je lotil trgovanja z elektriko.… »

Slovenija pohvaljena zaradi napredka pri pravicah skupnosti LGBTQ+

Mladina pred 26 dnevi
Poročilo ameriškega State Departmenta o človekovih pravicah po svetu prvič doslej v uvodu, kjer so ponavadi navedeni najhujši kršitelji, omenja tudi Izrael. Letošnje poročilo ameriškega State Departmenta o človekovih pravicah po svetu prvič… »

Sojenje proti Trumpu: zaslišana prva priča

Dnevnik pred 26 dnevi
Na prvem kazenskem sodnem postopku proti nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu so tožilci zaslišali prvo pričo nekdanjega urednika tabloida National Enquirer Davida Peckerja. Trump je obtožen ponarejanja poslovnih dokumentov v zvezi s plačilom… »

#foto Petmesečna Gabriela Dončić z mamico Anamario spremljala Lukovo tekmo

Dnevnik pred 26 dnevi
Tekmo NBA med ekipama Luke Dončića Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers je spremljala tudi še ne petmesečna Gabriela, hči Luke in njegove zaročenke Anemarie Goltes. Mala navijačica si je tekmo ogledala iz naročja mamice, ki je fotografijo tudi… »

MZEZ odsvetuje potovanja v Iran, Irak, Sirijo, Jemen, Izrael in Libanon

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Zunanje ministrstvo pred prvomajskimi prazniki odsvetuje vsa potovanja v Iran, Irak, Sirijo in Jemen, saj za te države velja najvišja stopnja varnostnega tveganja. Odsvetujejo tudi vsa potovanja v Izrael in Libanon. Za Iran, Irak, Sirijo in Jemen na… »

Princesa Kate: Na to fotografijo je čakal svet

Zurnal24 pred 26 dnevi
Nekateri so se že bali, da bo princesa Kate letos izpustila to tradicijo. Najmlajši sin britanskega prestolonaslednika Williama, Louis, danes praznuje šesti rojstni dan. Mediji so se že spraševali, ali bo Kate, kot je ob rojstnih dnevih v navadi… »

Na prvem obračunu kraljev v končnici padlo kar enajst zadetkov

Zurnal24 pred 26 dnevi
Kopitar s kralji za začetek brez možnosti proti Edmontonu. Slovenski hokejski as Anže Kopitar je z Los Angeles Kings na prvi tekmi četrtfinala zahodne konference v končnici severnoameriške lige NHL izgubil proti Edmonton Oilers s 4:7… »

UPRAVNE ENOTE BODO JUTRI STAVKALE SEDMO SREDO ZAPORED: Sindikat napovedal zaostritev, do izpolnitve zahtev

Regional pred 26 dnevi
Sindikat državnih organov Slovenije je vlado ponovno pozval k takojšnji ureditvi kadrovskega in materialnega stanja upravnih enot (UE). Ob tem so v pozivu izrazili bojazen, da vlada nima namena poseči v to "nerešljivo problematiko". Večina UE bo… »

Znan seznam sodnikov za Euro, na njem tudi slovenski!

Zurnal24 pred 26 dnevi
Na seznamu glavnih sodnikov za EP 2024 tudi Vinčić. Evropska nogometna zveza Uefa je danes razkrila seznam 19 glavnih sodnikov, ki bodo delili pravico na prihajajočem evropskem prvenstvu, ki bo med 14. junijem in 14. julijem potekalo v Nemčiji. Na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem