Arhiv novic 25.04.2024

'TRIO KRAŠKIH ZNAMENITOSTI' Z NOVIMI IZZIVI: Razmišljajo o širitvi sodelovanja na druge ponudnike turističnih storitev

Regional pred 24 dnevi
Park Škocjanske jame, Park vojaške zgodovine Pivka in Kobilarna Lipica so zadovoljni s sodelovanjem, ki so ga vzpostavili pred osmimi leti. Kot so predstavniki vseh treh kraških znamenitosti še povedali ob današnjem podpisu novega dogovora v… »

Vse več proizvajalcev televizorjev stavi na mini LED za najboljšo sliko

Finance.si pred 24 dnevi
Pogledali smo paradne modele iz Samsunga, Philipsa in Sonyja, ki je pred dnevi razkril svoje novosti na tem področju in precej presenetil.… »

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Necenzurirano pred 24 dnevi
V San Franciscu iščejo 16-letno hčerko milijarderja ter soustanovitelja spletnih platform Flickr in Slack Stewarta Butterfielda. Nazadnje so jo videli v nedeljo zvečer. Najstnica Mint Butterfield je hčerka milijarderja Stewarta Butterfielda in… »

17-letnico so našli

Zurnal24 pred 24 dnevi
Našli so pogrešano najstnico. Svojci so od 16. aprila pogrešali 17-letnico, ki pa so jo danes našli živo in zdravo, njeno pogrešanje pa ni bilo posledica kaznivega dejanja ali prekrška. dezurni@styria-media.si… »

Na severovzhodu države več priložnosti za geotermalno ogrevanje

Delo pred 24 dnevi
V projektu Info-Geothermal so pripravili model z 250 globokimi vrtinami, radi pa bi jih še nekaj, vsaj do globine treh kilometrov. Geotermalna energija je shranjena v obliki toplote pod trdnim zemeljskim površjem in je eden izmed ključnih obnovljivih… »

Kopitar po 12 letih odločil podaljšek v končnici

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Anže Kopitar je v velikem slogu poskrbel za izenačenje dvoboja 1. kroga končnice Lige NHL. Po dveh podajah v uvodni tretjini je kapetan Kraljev v tretji minuti podaljška zabil za 5:4 in serija Edmonton – Los Angeles se seli v Kalifornijo z izidom… »

Ukradli za 2,5 milijona evrov dragocenih prvih izdaj knjig

Dnevnik pred 24 dnevi
Skupina devetih Gruzijcev je ukradla za 2,5 milijona evrov dragocenih knjig. Nekatere ukradene knjige so nadomestili s ponaredki, originale pa so preprodali naprej. V zaključni mednarodni policijski akciji so v teh dneh aretirali štiri Gruzijce, ki so… »

Jani Prednik pristal v bolnišnici

Zurnal24 pred 24 dnevi
Ostal naj bi na opazovanju. Vodja poslanske skupine SD Jani Prednik naj bi po neuradnih informacijah pristal v bolnišnici. Trenutno naj bi ostal na opazovanju. Kaj je razlog za hospitalizacijo, ni znano. V stranki Socialnih demokratov se na poročanje… »

Levica: Sredstva iz obnovljivih virov bodo preusmerjena v jedrski blok

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Levica je proti "hitenju" pri sprejemanju resolucije o dolgoročni miroljubni rabi jedrske energije in referendumu o drugem bloku krške jedrske elektrarne. Menijo, da se resolucija trenutno bere kot izključno podpora izgradnji drugega bloka. Številni… »

"Pogačar ni niti pol tako dober kot ..."

Zurnal24 pred 24 dnevi
Gospod Pariz - Roubaix meni, da Tadej Pogačar ne bi bil dorasel najboljšemu kolesarju njegovega obdobja. Belgijski kolesar Roger De Vlaeminck je v svoji karieri osvojil vseh pet spomenikov, skupno je zabeležil 11 zmag na največjih enodnevnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem