Arhiv novic 25.04.2024

Poljska in Litva pripravljeni pomagati Kijevu pri vračanju moških, primernih za vpoklic

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Poljska je Ukrajini pripravljena pomagati pri vrnitvi moških, primernih za vpoklic v vojsko, je izjavil poljski obrambni minister Wladyslaw Kosiniak-Kamysz. Pripravljenost na vračanje ljudi, ki morajo na obvezno vojaško služenje, je izrazila tudi… »

JUB predstavlja novih 15 skoraj belih odtenkov za fasade

Domžalec pred 24 dnevi
JUB letos tržišču predstavlja 15 novih skoraj belih trendovskih odtenkov za oblikovanje fasad, ki zaradi svojega nevtralnega karakterja pri investitorjih postajajo vse bolj priljubljeni. Skoraj beli odtenki, ki zunanji podobi stavbe vizualno… »

Kubanskih pet

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Resnična in napeta zgodba o petih kubanskih emigrantih, ki so jih Združene države Amerike konec devetdesetih let zaprle zaradi vohunjenja. Kubanski pilot Rene Gonzalez ugrabi letalo in pobegne z otoka, za seboj pa pusti svojo ljubljeno ženo in… »

Kakšna šlamparija, spolnega predatorja preverjali le, ko je bila žrtev na počitnicah

Zurnal24 pred 24 dnevi
Izredni nadzor na delom Policijske postaje Radovljica je pokazal, da je vodstvo postaje ravnalo v nasprotju z 38. členom pravil policije in da je do nadzora nad spoštovanjem ukrepa prepovedi približevanja ravnalo ležerno. Policisti policijske postaje… »

Slovenija do nove kolajne, finale odločen po podaljšku

Zurnal24 pred 24 dnevi
Judoistka Kaja Kajzer na EP v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. Slovenska judoistka Kaja Kajzer je na evropskem prvenstvu v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. V finalu je po podaljšku izgubila z Ukrajinko Darjo Bilodid, nosilko olimpijske kolajne in… »

Izrael ponoči okrepil letalske napade na Rafo. Vojska v pripravah na invazijo postavila šotorišče.

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Izrael je kljub opozorilom zaveznikov, da bi to lahko povzročilo množične žrtve, okrepil letalske napade na Rafo. Iz mesta nameravajo pred napadom evakuirati palestinske civiliste, za katere postavljajo ogromna šotorska naselja. Izrael je kljub… »

Magnifico: Rodil sem se dvakrat, sicer bi ugasnil, umrl

Delo pred 24 dnevi
Prav gotovo je Magnificova supermoč strast do glasbe. Robert Pešut Magnifico, za prijatelje Robi, za domače pa Bobi, je unikum. Mnogi mu rečejo, »glasbeni zabavljač«, sam sebi »muzikant«, a je mnogo več kot to. Je človek z veliko začetnico, ki… »

Risi v Italijo po vizum za pot v Skandinavijo

Delo pred 24 dnevi
V nedeljo ob 12.30 bo slovenska reprezentanca odprla prvenstvo v Bolzanu proti Južni Koreji. Risi merijo na eno od prvih dveh mest za vizum vrnitve med elito. V nadaljevanju preberite: Pred slovensko hokejsko reprezentanco je osrednji tekmovalni cilj… »

Ženska izkušnja, večja od Barbie

Delo pred 24 dnevi
Črno-beli C'è ancora domani se dogaja v Italiji leta 1946. Glavna junakinja Delia je žrtev družinskega nasilja. Medtem ko sta lani na svetovni ravni največ pozornosti (in dobička) pritegnila filma Barbie v režiji Grete Gerwig in Oppenheimer… »

Na Mars in nazaj: znanost, denar in politika v ozadju Nasine misije MSR

Finance.si pred 24 dnevi
Pri ameriški vesoljski agenciji pripravljajo misijo, v okviru katere bi na Zemljo pripeljali vzorce snovi s površja Marsa. A nekateri znanstveniki se sprašujejo, ali je to res pametna naložba.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem