Arhiv novic 25.04.2024

Tarča: Zidarji po Zidarju

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Tarča je obravnavala podrobnosti iz odredbe za hišne preiskave na Darsu in predstavila izsledke sumljivih ozadij poslov na Slovenskih železnicah, pri čemer se omenjajo tudi stanovanja za nekatere vpletene. Kaj ima politika od sistema dogovorne… »

Urška Klakočar Zupančič: Jakliča nisem pozvala k odstopu

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič vztraja, da ustavni sodnik ne sme opravljati dejavnosti v pravnoorganizacijski obliki samostojnega podjetnika, kar je nekaj časa počel Klemen Jaklič. Trdi pa, da ga ni pozvala k odstopu. Predsednica… »

Turčija za döner kebab želi zaščiten status v EU-ju

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Turčija je vložila vlogo, s katero želi zaščititi döner kebab. Z registracijo izraza döner želi doseči, da ga bodo v Evropi lahko uporabljali le tisti proizvajalci, ki upoštevajo registrirano proizvodno metodo in specifikacije izdelka. Turčija… »

Tudi Slovan vzel mero Celjanom

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Natanko pred dvajsetimi leti evropski prvaki, danes na najnižji točki v samostojni Sloveniji. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 24. krogu DP-ja v Štorah izgubili proti LL Grosistu Slovanu s 27:32 in se podpisali pod že peti prvenstveni poraz… »

Koreografija v Celju

Dnevnik pred 24 dnevi
Štiri kroge pred koncem nogometnega državnega prvenstva je glavno vprašanje, ali bo Celje osvojilo naslov državnega prvaka že ta konec tedna z zmago ali remijem proti Olimpiji. V zadnjih tednih odlični Maribor čaka na morebitni spodrsljaj… »

13-letnico ovadili zaradi poskusa umora učiteljic in učenke

Necenzurirano pred 24 dnevi
Policija v Walesu je zoper 13-letno šolarko, ki je v sredo z nožem zabodla dve učiteljici in še eno šolarko, vložilo kazensko ovadbo zaradi poskusa umora. V šoli v valižanskem kraju Ammanford se je v sredo malo pred opoldnevom odvila groza. V… »

Kazen za traktorista od 200 do 900 evrov

Necenzurirano pred 24 dnevi
Predsednik ptujske območne izpostave KGZS Alojz Herga je ob začetku leta župane spodnjepodravskih občin pozval, naj s postavljanjem prometnih znakov na občinskih cestah, ki omejujejo osne obremenitve, ne zavirajo razvoja kmetijstva. A predlog je… »

Dnevni horoskop za petek, 26. aprila 2024

Zurnal24 pred 24 dnevi
Končno prihaja dan, ki bo čisto po vašem okusu. Znali se boste imeti lepo, ter se nasmejati tudi svojim napakam in raznim spodrsljajem, ki se lahko pripetijo. Mikale vas bodo širine, prav tako boste želeli zadovoljiti svoj radoveden um ter mu… »

Sanchez bo premislil, ali je vse skupaj vredno truda

Dnevnik pred 24 dnevi
Pedro Sanchez je nepričakovano sporočil, da razmišlja o odstopu zaradi začetka sodnega postopka proti njegovi soprogi, ki ji očitajo trgovanje z vplivom soproga. Pravi, da gre za desničarsko zaroto proti njemu in proti levosredinski politični… »

Ocenjujemo: Jaz ∞ mi

Delo pred 24 dnevi
Vsak projekt je skrbno premišljen in zaokrožen ter ne daje občutka, da gre za dela umetnikov, ki so na začetku poti. V nadaljevanju preberite: Jaz ∞ mi (Galerija Obrat, Maribor, kuratorka Rene Rusjan) je razstava 17 študentk in študentov Akademije… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem