Arhiv novic 25.04.2024

PRED ODLOČILNIMI NASTOPI: Trije naši jadralci so v igri za olimpijsko normo (FOTO)

Regional pred 24 dnevi
Na Regati zadnje priložnosti v Hyeresu, kjer delijo še zadnje olimpijske norme, so po včerajšnjih plovih Toni in Marina Vodišek v formuli kite ter Lina in Val Eržen v razredu iQFOiL pred današnjimi odločilnimi nastopi v zelo dobrem položaju, so… »

Pismo iz Sarajeva: O aprilu, Titu in Zdravku Čoliću

Finance.si pred 24 dnevi
Na začetku aprila smo se spominjali odpora v devetdesetih letih, obdobja, v katerem je umrlo 11.541 prebivalcev kotline.… »

Vlada in Fides nadaljevala pogajanja, ki jih javno ne bodo več komentirali

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Fides in vlada sta prvič po neuspešni mediaciji nadaljevala stavkovna pogajanja. Trajala so več kot dve uri, še pred koncem srečanja pa so sporočili, da pogajanj odslej ne bodo več komentirali, prav tako ne bodo razkrili novih terminov. Vlada je… »

Poleg Areškega Pohorja bo konec tedna smuka znova mogoča tudi na Voglu

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Na Areškem Pohorju je zapadlo do pol metra snega, zato bo v soboto med 8. in 15. uro obratovala tudi štirisedežnica Ruška. Smuka se ta konec tedna vrača tudi na Vogel, kjer bosta od 8. do 13. ure obratovali sedežnici Brunarica in Orlove glave… »

Zakaj je ESG tako visoko na agendi vodilnih

Finance.si pred 24 dnevi
Analiza: ESG prinaša večje dohodke, prihranke pri stroških, večji je delež motiviranih zaposlenih in večja je verodostojnost blagovne znamke. »ESG je danes glavna tema med vodilnimi kadri – ne samo zaradi zagotavljanja možnosti nadaljnjega… »

NASVET Kako brati bilance

Finance.si pred 25 dnevi
Na kaj morate biti letos posebej pozorni, ko se poglabljate v številke poslovnih partnerjev, konkurence, strank ...… »

Beton je material moderne arhitekture

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Beton v vsakdanu navadno srečujemo kot siv konstrukcijski material, s katerim gradimo. Izhaja že iz rimskih časov, z njim je zgrajena tudi kupola na rimskem Panteonu, vendar ga v moderni obliki poznamo dobrih 150 let. Danes z njim gradimo vse od… »

Pridobite doživljenjsko licenco za Microsoft Office za samo 20 € na Keysoffu

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Ne glede na to, s čim se ukvarjate, vam ravnanje z zaupnimi dokumenti, urejanje pomembne elektronske pošte in osredotočenost na delo lahko povzročajo težave. Če se pri svojem delu še vedno zanašate na osnovne programe, je čas, da začnete… »

Zgodba o Timu: 'Kaj bo z njim, ko nas več ne bo?'

Necenzurirano pred 25 dnevi
Tim Razpotnik je nadarjen pianist. Izza priprtih vek 21-letnega mladeniča se smehlja večni deček, ki živi dva svetova v enem. Tim ima namreč avtizem in zmerno motnjo v duševnem razvoju. Ob veliki podpori domačih in okolice je resda razvil številne… »

Na Mars in nazaj: znanost, denar in politika v ozadju Nasine misije MSR

Finance.si pred 25 dnevi
Pri ameriški vesoljski agenciji pripravljajo misijo, v okviru katere bi na Zemljo pripeljali vzorce snovi s površja Marsa. A nekateri znanstveniki se sprašujejo, ali je to res pametna naložba.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem