Arhiv novic 25.04.2024

Žakelj se brani: Resen sum o povezavah med Gibanjem Svoboda in vrhom policije.

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Komisija DZ-ja za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb bo naznanila sum nepooblaščenega izdajanja tajnih podatkov, saj so se ti znašli v medijih. Policija sporoča, da varovanih podatkov ne posreduje nepooblaščenim. Kot je v sredo poročal… »

Tudi Socialni demokrati dokončno potrdili listo za evropske volitve

Delo pred 25 dnevi
Delegati SD so na digitalni volilni konvenciji potrdili kandidatno listo in program za evropske volitve. Kot smo poročali, bistvenih presenečenj ni – prvo in zadnje mesto bosta zasedla oba evropska poslanca, Matjaž Nemec in Milan Brglez. Med njima pa… »

Trije posvetovalni referendumi 9. junija

Dnevnik pred 24 dnevi
Državni zbor je razpisal posvetovalne referendume o pravici do pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu ter o rabi konoplje. Referendumi bodo potekali 9. junija, sočasno z volitvami v Evropski parlament. Roki za… »

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

Necenzurirano pred 24 dnevi
Beloruski šerif Aleksander Lukašenko je danes znova spregovoril o razlogih za to, da je Rusiji dovolil namestitev jedrskih raket na ozemlju Belorusije. Osrednja točka današnjega Lukašenkovega govora na tako imenovani vsebeloruski ljudski skupščini… »

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Zurnal24 pred 24 dnevi
Nesreča se je zgodila v občini Železniki. V sredo ob 17.08 se je izven naselja Bukovica v Občini Železniki zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 55-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Do… »

POTRJEN NOV PRIMER PTIČJE GRIPE: Rejci perutnine naj upoštevajo veljavna priporočila in ustrezno ukrepajo!

Regional pred 24 dnevi
Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin rejce perutnine in ptic v ujetništvu obvešča, da je bila pri poginulem labodu, ki so ga našli na območju gramoznice Lakoš v občini Lendava, potrjena visoko patogena aviarna influenca. Rejce… »

STANJE NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Prazniki se pri nas še začeli niso, pa so že zastoji (FOTO)

Regional pred 24 dnevi
V predprazničnih dneh se povečuje gneča na slovenskih cestah; na primorki se je že naredila dolga kolona, ki povečuje potovalni čas proti Ljubljani za eno uro. Kolone in zastoje se pričakuje tudi med prazniki, še posebej v primeru lepega vremena… »

Odliv depozitov z bank, njihov dobiček podvojen

Delo pred 24 dnevi
Dobiček bančnega sistema se je v prvih dveh mesecih več kot podvojil na 139 milijonov evrov. V nadaljevanju preberite: Po podatkih Banke Slovenije (BS) so banke v Sloveniji v prvih dveh mesecih ustvarile 139 milijonov evrov čistega dobička, kar je… »

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 24 dnevi
Leta 2024 bo 47 % svetovne populacije sodelovalo na volitvah. V prihodnjih mesecih se bodo zvrstile volitve v Indiji in v evropski parlament, na ameriški kapitalski trg pa imajo največji vpliv ameriške predsedniške volitve. Skoraj stoletna statistika… »

Predstavniki inženirske in zdravstvene stroke: Kanal C0 je nedopusten

Dnevnik pred 24 dnevi
Povezovalni kanalizacijski kanal C0 med Brodom in Črnučami v Ljubljani je s pravnega, tehničnega in zdravstvenega vidika nedopusten, so na novinarski konferenci v Ljubljani poudarili nekateri predstavniki inženirske in zdravstvene stroke. Občinsko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem