Arhiv novic 26.04.2024

Ursula von der Leyen: »Pogosto prisluhnemo izkušnjam Slovenije«

Delo pred 23 dnevi
Predsednica evropske komisije za Delo o EU in Sloveniji 20 let po širitvi z velikim pokom, ki je temeljito spremenila staro celino. V nadaljevanju preberite: »Slovenija je impresivna država, za nas predstavlja tudi vrata do Zahodnega Balkana. Pogosto… »

Posneli nesrečo izraelskega ministra, Ben-Gvir nemočno ležal pred objektivi

Zurnal24 pred 23 dnevi
Številne kamere so ujele trenutek, ko se je v prometni nesreči poškodoval član izraelske vlade. Izraelski minister za nacionalno varnost Itamar Ben-Gvir jo je hudo skupil v prometni nesreči, poročajo številni lokalni mediji, ki jih že povzemajo… »

Ali je Breza center naslednji propadajoči Vele? #Ajdapiše

Domžalec pred 23 dnevi
Ko sem odraščala v domžalski občini v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, smo na koncu ulice imeli majhno trgovinico. Spominjam se, kako smo v prvih letih osnovne šole po šoli zavili tja in si s kovančki kupili nekaj sladkega ali slanega. Sama… »

Korupcije osumljenega predsednika z napačnim poljubom je nasledil poslovnež

Delo pred 23 dnevi
Novi prvi mož Nogometne zveze Španije je dosedanji vršilec dolžnosti predsednika Pedro Rocha, ki je nasledil Luisa Rubialesa. Španska nogometna zveza ima novega predsednika. To je postal Pedro Rocha, dosedanji podpredsednik španskega nogometa, ki je… »

Karel III. se po zdravljenju zaradi raka vrača k javnim nastopom

Delo pred 23 dnevi
Osrednji dogodek bo sprejem japonskega cesarskega para. Buckinghamska palača še vedno ni objavila, za katero vrsto raka je zbolel. Britanski kralj Karel III. se bo prihodnji teden vrnil k javnim obveznostim, poroča BBC, ki se sklicuje na sporočilo… »

McNulty dobil kronometer, Ayuso prevzel skupno vodstvo

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Ekipa UAE Emirates je v 4. etapi Dirke po Romandiji, 15,5 kilometra dolgem kronometru v Oronu, pokazala svojo moč. Vožnjo na čas je dobil ameriški prvak v tej disciplini Brandon McNulty. Uspeh arabske ekipe sta s tretjim in četrtim mestom dopolnila… »

Umrl nekdanji olimpijski prvak v smučarskih skokih

Zurnal24 pred 23 dnevi
Umrl nekdanji olimpijski prvak Kasaya. Mednarodna smučarska in deskarska zveza je sporočila, da je v torek v 80. letu starosti umrl nekdanji japonski smučarski skakalec Yukio Kasaya. Ta je največji uspeh dosegel leta 1972 na olimpijskih igrah v… »

Se bodo cene na slovenskem trgu nepremičnin končno umirile?

Necenzurirano pred 23 dnevi
Lani se je trg nepremičnin začel ohlajati. Prodalo se je manj stanovanj, hiš in zemljišč, a se cene kljub temu zvišujejo. Kje so vzroki? Gospodarska rast v Evropski uniji že nekaj časa ne dosega rekordov, krediti zaradi visokih obresti niso več… »

Zgodba o živalskem vrtu

Domžalec pred 23 dnevi
Vabljeni na unikatno gledališko predstavo ZOO Story, po motivih Edwarda Albeeja, kjer igralci svoje vloge ne igrajo, ampak jo živijo. Prepričajte se sami! Kaj: Zgodba o živalskem vrtu Kdaj: Sobota, 27.4. ob 20h Kje: Galerija ŠKUC, Stari trg 21… »

Podnebno ukrepanje prinaša konkurenčno prednost podjetjem

Delo pred 23 dnevi
Postavitev in doseganje merljivih ciljev zahtevajo tako tuji lastniki kot veliki kupci ali naročniki, zato je koristno biti vsaj malo v prednosti. Podjetja, ki se še vedno sprašujejo, zakaj bi si postavljala cilje za razogljičenje, postajajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem