Arhiv novic 26.04.2024

Dallas s sanjsko drugo četrtino do zanesljive zmage nad razglašenimi Clippersi

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Luka Dončić je le za eno podajo zgrešil trojni dvojček. Z 22 točkami, 10 skoki in devetimi podajami je bil najzaslužnejši za zmago Dallasa nad LA Clippersi s 101:90. Mavericksi, ki so odigrali najboljšo tekmo v letošnji končnici, vodijo z 2:1 v… »

#glosa Kohabitacija

Dnevnik pred 24 dnevi
Oba sta rojena v Zagrebu, oba sta dalmatinskih korenin, oba sta končala pravno fakulteto in specializirala mednarodno pravo. Oba sta službovala na zunanjem ministrstvu in kot predstavnika svoje države v vrsti evropskih institucij. Zdaj zasedata… »

#video Karel III. se kljub bolezni vrača k obveznostim

Dnevnik pred 24 dnevi
Britanski kralj Karel III. se bo prihodnji teden v določeni meri vrnil k opravljanju javnih obveznosti, saj so zdravniki zadovoljni s potekom njegovega zdravljenja raka. S soprogo Camillo bosta najprej v torek prihodnji teden obiskala center za… »

V Slovenijo zapeljal prihodnji "best seller" znamke Ford

Finance.si pred 24 dnevi
Ford tourneo courier naj bi pomenil nadomestilo za opuščene enoprostorce, kupce pa naj bi pritegnil z nekoliko bolj terenskim videzom, prostornostjo, predvsem pa ceno, ki se začne pri dobrih 24 tisoč evrih.… »

Objavljen natečaj za dodelitev finančnih spodbud podjetnicam začetnicam

Dnevnik pred 24 dnevi
Javna agencija RS za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije Spirit Slovenija je v uradnem listu objavila javni natečaj za dodelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic. Cilj… »

Alcaraz udarno začel lov na tretji zaporedni naslov v Madridu

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Carlos Alcaraz je začel sezono na pesku z gladko zmago v 2. krogu turnirja serije 1000 v Madridu. Drugi nosilec je izločil Aleksandra Ševčenka s 6:2 in 6:1 po uri in osmih minutah. 20-letni Španec je izpustil turnirja v Monte Carlu in Barceloni… »

Egipt posreduje pri pogovorih o izmenjavi talcev pred izraelsko invazijo na Rafo

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Egiptovska diplomatska delegacija se je sestala z izraelskimi kolegi, da bi preiskala možnosti za ponoven začetek pogovorov o končanju vojne v Gazi in vrnitev preostalih izraelskih talcev. Izrael je pogajanjem pripravljen dati še "zadnjo priložnost"… »

Žakelj: Podatki so odtekali iz policije. Uranič: Gre za zgodovinsko zlorabo Knovsa.

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Predsednik Knovsa Janez Žakelj je glede očitkov o zlorabi komisije med nadzorom na policiji po aferi Dars zatrdil, da je komisija ravnala zakonito. Teodor Uranič (Svoboda) pa meni, da je šlo pri razkritju telefonskih številk za zgodovinsko zlorabo… »

Turški čudežni fant odločil v San Sebastianu

Delo pred 23 dnevi
Madridski Real je v šampionskem slogu izpeljal tekmo 33. kroga in v gosteh z 1:0 ugnal Real Sociedad. Strelec je bil 19-letni Arda Güler. Madridski Real je v šampionskem slogu izpeljal tekmo 33. kroga in v gosteh z 1:0 ugnal Real Sociedad. Madridčani… »

Zaradi neolikanih turistov bodo zastrli pogled na goro Fudži

RTV Slovenija pred 23 dnevi
V japonskem mestu Fudžikavagučiko bodo postavili veliko črno mrežo, s katero bodo zastrli pogled na goro Fudži s priljubljene razgledne točke, ki ponuja slikovito kuliso za fotografije. Ukrep je posledica neprimernega vedenja številnih turistov. Na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem