Arhiv novic 26.04.2024

Kje bo v poletni sezoni največ gradbenih inšpektorjev

Finance.si pred 24 dnevi
Preverjali bodo vgrajene gradbene materiale, z delovno inšpekcijo pa bodo opravili akcijo na večjih gradbiščih.… »

RAZPIS ZA IZBOR KRALJICE TERANA 2024-2025

Goriški portal pred 24 dnevi
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Društvo vinogradnikov in vinarjev Krasa skupaj s sodelujočimi partnerji objavlja RAZPIS ZA IZBOR KRALJICE TERANA 2024-2025. Kraljica terana je oseba, izbrana s strani… »

ODSTRANITEV ZABOJNIKOV ZA MEŠANO EMBALAŽO NA EKOLOŠKIH OTOKIH

Gorenjski utrip pred 24 dnevi
Skladno z občinsko zakonodajo (Odlok o načinu opravljanja obvezne lokalne gospodarske javne službe ravnanja s komunalnimi odpadki, Tehnični pravilnik o ravnanju s komunalnimi odpadki in Program ravnanja s komunalnimi odpadki) se na področju zbiranja… »

Kar 78,2 odstotka Slovencev podpira idejo, da bi se morala vojna v Ukrajini končati takoj

Mladina pred 24 dnevi
Utrujeni od vojne. Potem ko je ameriški kongres po mesecih cincanja sprejel sklep o finančni pomoči Ukrajini, skupaj s tisto za Izrael in Tajvan, se je zazdelo, da bo Ukrajina rešena. Teorija je šla takole: ker bo imela napadena država več denarja… »

V seriji Biotopi tokrat o stanju narave v Sloveniji in kako uspešno jo varujemo

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Pri nas živi 79 vrst bakterij, 3102 vrsti mahov in lišajev, 284 alg ter 4452 rastlinskih in 24.450 živalskih vrst. V letošnji seriji Biotopi smo spoznavali, kakšno je stanje narave pri nas in kako to naravo varujemo. Kljub majhnosti države velja… »

#intervju Ian Astbury,​ The Cult: Naša glasba je psihološki in fizični ritual​

Dnevnik pred 24 dnevi
Bolj ko se je skrajševalo njeno ime, bolj se je večala prepoznavnost in popularnost skupine The Cult. Southern Death Cult so bili pretežno klubska atrakcija, Death Cult so v dobrem letu že pustili več sledi na koncertnih odrih, The Cult pa so s… »

Steklenica vina v zameno za mobilnik

Dnevnik pred 24 dnevi
Angelo Lella je pred kratkim v Veroni odprl novo restavracijo. Jedilni list Al Condominia je odraz moderne italijanske kuhinje, v kateri se najdejo italijanski primo in secondo klasiki. Posebnost nove restavracije je koncept digitalnega detoksa, ki se ga… »

O človečnosti

Dnevnik pred 24 dnevi
Pogosto slišimo, da je zahodna družba v globoki krizi. V kaosu vrednot, cilja in smisla. Svet postaja vse bolj grd prostor, na katerem se agresivno prerivamo za pozornost in materialne dobrine ter zavračamo tiste, ki so zunaj mehurčka našega… »

David Pivk, tržnik: O napetosti med blagovno znamko in pospeševanjem prodaje

Finance.si pred 24 dnevi
Kako poskrbeti, da bo trženje ustvarjalo vrednost in rast podjetja? David Pivk, tržnik z dolgoletnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, ima odgovore.… »

TEŠ bo čez praznike stal: ne zaradi nege, temveč zaradi izgube

Finance.si pred 24 dnevi
Lastna proizvodna cena elektrike iz šoštanjske termoelektrarne je po neuradnih podatkih trenutno približno dvakratnik tržne.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem