Arhiv novic 26.04.2024

Jezernikom grozi metla branilcev naslova

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Košarkarji Los Angelesa so tretjič zapored zapravili dvomestno prednost in izgubili enajsto medsebojno tekmo proti Denverju (105:112), ki v prvem krogu končnice Lige NBA vodi že s 3:0. Philadelphia in Orlando sta znižala zaostanek na 1:2. Branilci… »

ZDRAVLJENJE KOŽNEGA RAKA: V Veliki Britaniji preizkušajo prvo personalizirano cepivo proti melanomu

Regional pred 23 dnevi
V Veliki Britaniji na bolnikih kot prvi na svetu testirajo prvo personalizirano cepivo mRNA za zdravljenje melanoma, ki bi lahko ustavilo tudi raka na pljučih, mehurju in ledvicah. Cepivo je izdelano po meri bolnika in je zasnovano tako, da pomaga… »

BURNO POPOLDNE V LUCIJI: V čakalnici sta se stepli ženski

Regional pred 23 dnevi
Včeraj popoldan sta se v Luciji, v čakalnici poslovnega prostora, stepli ženski. Po zbranih obvestilih so policisti 47-letnici izdali plačilni nalog. Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na… »

Na Voglu se bo konec tedna znova smučalo

Dnevnik pred 23 dnevi
Ker je na Voglu 90 centimetrov debela snežna odeja, so se na Žičnicah Vogel odločili, da ta konec tedna znova odprejo smučišče, čeprav so zimsko sezono zaključili sredi aprila. Medtem ko so se številna smučišča po državi letos ukvarjala s… »

IZOLANKA V FINALU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ: Nina Kostanjšek prepričljivo dobila repasaž med skifistkami (FOTO)

Regional pred 23 dnevi
Veslača Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj bosta v nedeljo v Szegedu nastopila v finalu olimpijskih kvalifikacij za nastop na igrah v Parizu. Kostanjšek je prepričljivo dobila repasaž med skifistkami, Žvegelj je v polfinalu osvojil drugo mesto. Isak… »

TEŠ bo čez praznike stal: ne zaradi nege, temveč zaradi izgube

Finance.si pred 23 dnevi
Lastna proizvodna cena elektrike iz šoštanjske termoelektrarne je po neuradnih podatkih trenutno približno dvakratnik tržne.… »

Prepoved vs. omejitev. Katera taktika bo zmagala?

Finance.si pred 23 dnevi
Na koncu gre pri obeh taktikah omejevanja tehnoloških velikanov za svoj lastni interes, za interes "lokalnih" podjetij.… »

V Slovenijo zapeljal prihodnji "best seller" znamke Ford

Finance.si pred 23 dnevi
Ford tourneo courier naj bi pomenil nadomestilo za opuščene enoprostorce, kupce pa naj bi pritegnil z nekoliko bolj terenskim videzom, prostornostjo, predvsem pa ceno, ki se začne pri dobrih 24 tisoč evrih.… »

David Pivk, tržnik: O napetosti med blagovno znamko in pospeševanjem prodaje

Finance.si pred 23 dnevi
Kako poskrbeti, da bo trženje ustvarjalo vrednost in rast podjetja? David Pivk, tržnik z dolgoletnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, ima odgovore.… »

Uspešno leto 2023 za avtobuse MAN

Finance.si pred 24 dnevi
Prihodnje leto bo že polovica mestnih avtobusov MAN električnih, leta 2030 pa že 90 odstotkov vseh avtobusov MAN v Evropi.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem