Arhiv novic 26.04.2024

ŠE DVE OLIMPIJSKI VOZOVNICI ZA JADRALCE: To je na regati zadnje priložnosti uspelo Lini Eržen in navezi Mrak-Božič (FOTO)

Regional pred 23 dnevi
Slovenski tekmovalci so na regati zadnje priložnosti v francoskem Hyeresu prijadrali dve olimpijski normi, je na spletni strani zapisala Jadralna zveza Slovenije (JZS). Olimpijski nastop v Parizu si je v razredu iQFoil priborila Lina Eržen, v razredu… »

Bo Avtobusno postajo Ljubljana prevzel Nomago?

Finance.si pred 24 dnevi
Nomago že upravlja 15 avtobusnih postaj v Sloveniji, med vsemi pa je najbolj živahna ljubljanska. Zakaj za upravljavca AP ni veliko zanimanja?… »

Podprli resoluciji o preprečevanju kriminalitete in o preprečevanju družinskega in nasilja nad ženskami

Dnevnik pred 23 dnevi
Poslanci so na seji DZ brez glasu proti podprli resolucijo o nacionalnem programu preprečevanja in zatiranja kriminalitete za obdobje 2024-2028 ter resolucijo o nacionalnem programu preprečevanja nasilja v družini in nasilja nad ženskami. Notranji… »

Odprta vrata v maturo 2024 na ogled na spletu

Delo pred 23 dnevi
Posnetek predstave Odprta vrata v maturo 2024 je maturantom na voljo na YouTube kanalu Gledališča Koper. Odprta vrata v maturo 2024 so učni pripomoček v obliki gledališke predstave, ki združuje vsa štiri besedila, ki jih pri izpitu iz… »

Kapetan ob novem porazu prižgal alarm

Delo pred 23 dnevi
Florida in Carolina potrebujeta le še po eno zmago za uvrstitev v konferenčni polfinale. V noči na soboto na ledu spet Anže Kopitar s Kralji. Hokejisti Floride in Caroline so v NHL le še zmago oddaljeni od naslednjega kola končnice. V tretjih tekmah… »

Krč za STA: Za stečaj T-2 ni podlage, SDH zlorablja postopek

Dnevnik pred 23 dnevi
SDH s predlogom za stečaj družbe T-2 zlorablja institut stečaja, da bi zakril svoje napake in dosegel prodajo T-2 kot poslovne celote, ker se z zastavljenim premoženjem ne more poplačati, je za STA dejal prokurist in lastnik T-2 Jurij Krč. Meni, da… »

Steklarni Rogaška se obetajo naložbe in do 155 delovnih mest manj

Dnevnik pred 23 dnevi
Finska skupina Fiskars, katere del je tudi Steklarna Rogaška, je sporočila, da bo v obdobju 2024-2026 v rogaško steklarno s ciljem posodobiti tovarno in izboljšati njeno konkurenčnost vložila 15 milijonov evrov. Ob tem je napovedala tudi, da bo… »

Hribolazcev naj med prvomajskimi prazniki ne zavedejo spomladanske razmere v dolini

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Ker sta visokogorje in sredogorje dobila novo pošiljko snega, Planinska zveza Slovenije opozarja, da obstaja nevarnost snežnih plazov. Za obisk gora je nujno načrtovanje poti, ne glede na pomladne razmere v dolini je potrebna tudi zimska oprema. V… »

Umrl je francoski režiser Laurent Cantet

RTV Slovenija pred 23 dnevi
V 64. letu starosti je bitko z boleznijo izgubil francoski režiser Laurent Cantet, ki je za dramo Razred leta 2008 v Cannesu prejel zlato palmo. Vest o režiserjevem slovesu je sporočila Isabelle de la Patelliere. Režiser je umrl v četrtek v Parizu… »

Glasujte za Naj planinsko pot 2024

Domžalec pred 23 dnevi
Že sedmo leto imate možnost, da izglasujete naj planinsko pot. Letos je v izboru 6 poti, ki so jih prizadele lanskoletne ujme in poplave. Markacisti bodo planinska pot, ki bo prejela največ glasov, obnovili in naredili spet varno. Za katere poti lahko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem