Arhiv novic 26.04.2024

#video Nov roparski podvig srbskih Pink Panterjev: Prebila sta steno zlatarne in se splazila do plena

Dnevnik pred 23 dnevi
Srbska državljana, stara 50 in 53 let, so v sredo prijeli v Grčiji zaradi suma ropa najmanj dveh zlatarn na območju Aten, iz katerih sta odnesla za več kot 300.000 evrov plena. Bila naj bi člana zloglasne združbe Pink Panter, varnostne kamere ene od… »

Dnevni horoskop za soboto, 27. aprila 2024

Zurnal24 pred 23 dnevi
Odprta in v višave usmerjena energija vas bo navdihnila, da se predate spontanim ter svobodnim odločitvam. Vse, kar vas bo doletelo, boste sprejeli z velikim navdušenjem. V odnosih boste želeli razgibano deliti mnenja in odkrivati nove razsežnosti… »

Zastrli bodo pogled na goro Fudži

Necenzurirano pred 23 dnevi
Uradniki mesta Fujikawaguchiko, ki velja za mesto, ki ponuja najlepši pogled na goro Fudži, so sprejeli drastičen ukrep: zaradi trum turistov, ki se ne obnašajo zgledno, bodo postavili oviro, ki bo onemogočala pogled na goro. Gora Fudži je najvišja… »

Seksi didžejka z umetniškim imenom De Xenia osvaja svetovno tržišče

Necenzurirano pred 23 dnevi
Seksi Slovenka, ki je poleg kariere didžejke že leta tudi uspešna osnovnošolska učiteljica, tudi letos ne počiva. Ne samo, da je imela pozimi kar nekaj nastopov po smučiščih, kasneje se je odpravila v Španijo, načrtuje Kitajsko, vmes pa je… »

V Iranu val aretacij zaradi kršenja zakona o nošenju hidžaba

Dnevnik pred 23 dnevi
Iranske oblasti so v zadnjih tednih zaradi nespoštovanja zakona o nošenju islamske naglavne rute hidžab aretirale številne ženske in dekleta, je danes sporočil urad Združenih narodov za človekove pravice (OHCHR). Ob tem naj bi zaprli tudi več sto… »

V uradnem listu razpisi za več vodstvenih položajev v pravosodju

Dnevnik pred 23 dnevi
V uradnem listu so objavljeni razpisi za nekatere vodstvene funkcije v pravosodju. Sodni svet med drugim objavlja poziv k vložitvi kandidatur za predsednika okrožnih sodišč v Novem mestu in Celju. Ministrstvo za pravosodje pa po imenovanju Katarine… »

V Škofji Loki izginil 11-letni deček

Zurnal24 pred 23 dnevi
Nazadnje so ga videli, ko je šel iz šole. Škofjeloški policisti iščejo pogrešanega 11-letnega Aldina Mutapčića iz Puštala pri Škofji Loki. Pogrešani je visok okoli 150 centimetrov, močnejše postave, krajših kostanjevih las, oblečen pa je v… »

Klemen Jaklič, sodnik z espejevskim statusom

Delo pred 23 dnevi
Ustavni sodnik Klemen Jaklič je ob visoki oblastni funkciji opravljal tudi podjetniško dejavnost. V nadaljevanju preberite: Ko je Klemen Jaklič prišel na ustavno sodišče, je s seboj prinesel tri večje kose prtljage: ugledna doktorata z ameriškega… »

Spotikavci na Glavni ulici

Delo pred 23 dnevi
Ideja o dokončni rešitvi judovskega vprašanja je pred osmimi desetletji zadela slovenske kraje. V nadaljevanju lahko preberete: Pred osemdesetimi leti je bilo, 26. aprila 1944. Tistega dne je zločinska ideja o dokončni rešitvi judovskega vprašanja… »

Brezalkoholno vino: odličen okus brez "mačjih" posledic

Dnevnik pred 23 dnevi
V zadnjih letih smo bili priča pomembnemu premiku v kulturi pitja alkohola. Ker ljudje vse bolj sprejemajo zdravo ozaveščen življenjski slog, narašča povpraševanje po alternativah tradicionalnim alkoholnim pijačam. Med njimi so precejšnjo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem