Arhiv novic 09.05.2024

Dan vlagateljev na NLB-ju: "Regijo, v kateri deluje NLB, vidimo kot regijo priložnosti"

RTV Slovenija 09.05.2024
NLB je na dnevu vlagateljev NLB-ja predstavil novo strategijo skupine do konca leta 2030. Takrat želi ustvariti okoli 50 milijard evrov bilančne vsote, dve milijardi evrov prihodkov in milijardo dobička. Poudarili so tudi priložnosti jugovzhodne… »

V Kavarno Hiša prihaja Klemen Slakonja s Small Bandom

Domžalec 09.05.2024
Poletni vrtovi se počasi prebujajo in že vabijo prve obiskovalce, željne druženja in uživanja ob prijetni glasbi in drugih nastopih. Sezono prireditev bodo zagnali tudi v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah, in sicer v petek, 17. maja ob 19. uri, ko… »

Na Slovaškem vedno več Ukrajincev na begu pred mobilizacijo

Dnevnik 09.05.2024
Slovaška v zadnjem času beleži povečano število neregularnih prihodov ukrajinskih moških med 18 in 60 letom, torej v primerni starosti za vpoklic v vojsko. Tem je izstop iz države uradno prepovedan od začetka ruske invazije leta 2022, ob tem pa so… »

Pogačar bi Thomasa zlomil tako kot Roglič

Delo 09.05.2024
Slovenski as je bil v 6. etapi Gira zadržan na toskanskem makadamu, vse moči je usmeril v jutrišnjo vožnjo na čas. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar (UAE) je bil v 6. etapi Gira mož beseda, čeprav številni niso resno vzeli njegove napovedi… »

Promocijski izdelki Baby Lasagne gredo za med: "Američani so popolnoma ponoreli"

RTV Slovenija 09.05.2024
Baby Lasagna, hrvaški predstavnik na izboru za Evrovizijo, ki na stavnicah trenutno premočno vodi, je po svojem polfinalnem nastopu čez noč postal prava senzacija, navdušuje pa tudi onkraj luže. Kot poroča hrvaški portal index.hr, oboževalci… »

Koga vse boste lahko v Sloveniji in pri sosedih slišali to poletje

Finance.si 09.05.2024
Od klubov, dvoran in mestnih trgov do stadionov – pregled najatraktivnejših poletnih koncertov doma in za mejo.… »

Šimundža: Evforija le na polnih tribunah, ne pa na igrišču

RTV Slovenija 09.05.2024
Ljudski vrt bo v soboto poln. Mariborčani so najboljša ekipa spomladanskega dela Prve lige in z zmago nad Olimpijo se lahko zavihtijo na drugo mesto. Vijoličasti spomladi ne poznajo poraza na zelenici, izgubili so le za zeleno mizo v Murski Soboti z… »

Med vejevjem v reki Kolpi našli zataknjeno človeško okostje

Dnevnik 09.05.2024
Prebivalce naselja Gradac v občini Metlika je včeraj vznemirila najdba človeškega okostja v reki Kolpi. Okostje je bilo zataknjeno za veje, iz vode pa so ga potegnili tamkajšnji gasilci. Po prvih ugotovitvah je bilo okostje v vodi že nekaj mesecev… »

Na šoli že inšpektorji, ravnateljica pa pravi tole

Zurnal24 09.05.2024
Republiški inšpektorat za šolstvo je po tragični smrti učenke začel s postopkom na OŠ Karla Destovnika Kajuha v Šoštanju. Danes popoldne se je z izjavo za medije po tragični smrti učenke oglasila ravnateljica OŠ Karla Destovnika Kajuha Majda… »

S Cipra proti Gazi odplula ladja z več sto tonami pomoči

Dnevnik 09.05.2024
Iz ciprskega pristanišča Larnaka je izplula tovorna ladja z več sto tonami humanitarne pomoči za civiliste v Gazi, je danes sporočil tiskovni predstavnik ciprske vlade. Ob tem je pojasnil, da ladja prevaža tovor iz ZDA, Velike Britanije in Cipra ter… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem