Arhiv novic 09.05.2024

MLADI POŽIGALCI POVZROČILI ZA 600.000 EVROV ŠKODE: Tako so bili videti njihovi piromanski pohodi (FOTO)

Regional 09.05.2024
Tožilstvo je vložilo obtožnico zoper četverico mladih domnevnih požigalcev, ki so lani požigali avtomobile na območju Maribora in v 26 primerih povzročenih požarov in eksplozij naredili za 600.000 evrov škode, danes poroča časnik Delo… »

V Mariboru 68-letniku po telefonu odtujili 3.000 evrov

RTV Slovenija 09.05.2024
Iz PU-ja Maribor so prejeli prijavo telefonske goljufije, v kateri so 68-letniku z bančnega računa odtujili 3000 evrov. Policisti opozarjajo na porast tovrstnih prevar, zato svetujejo previdnost. V zadnjem mesecu so obravnavali 16 takšnih primerov. S… »

V ENEM LETU JE 'SPALA' S 300 OSEBAMI: Zdaj cilja na 600 (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
Annie Knight iz Avstralije deli svoje spolno življenje na spletu in nedavno je izpolnila cilj, da je spala s 300 osebami v enem letu. Njen naslednji cilj pa je seksati s 600 ljudmi v enem letu. View this post on Instagram A post shared by annie knight… »

Na svidenje, Steve Albini: umrl je producent in glasnik neodvisne kulturno-glasbene scene

RTV Slovenija 09.05.2024
Steve Albini, ikona alternativnega rocka in producent zasedb, kot sta Nirvana in Pixies, je umrl zaradi srčnega infarkta tik pred izidom novega albuma njegove zasedbe Shellac. Bil je oster kritik glasbene industrije in jasen zagovornik neodvisne kulture… »

Jožeta Potrebuješa politika ne zanima

Necenzurirano 09.05.2024
Čeprav na glasbenem področju vedno premika meje, pa priljubljeni glasbenik pravi, da obstaja ena meja, ki je ne bo prestopil. Jože Potrebuješ je od nog do glave zapisan glasbi. Edina izjema so posamezni projekti, kjer je že sodeloval kot producent in… »

Koga vse boste lahko v Sloveniji in pri sosedih slišali to poletje

Finance.si 09.05.2024
Od klubov, dvoran in mestnih trgov do stadionov – pregled najatraktivnejših poletnih koncertov doma in za mejo.… »

'LJUBEZEN CELI RANE': Čudovita preobrazba zavrženih kužkov (FOTO)

Regional 09.05.2024
Lastnik ponosno deli fotografije pred in po transformaciji kužka, ki ga je pred šestimi meseci rešil s ceste, in s tem razkriva, kako 'ljubezen celi rane'. Poglejte si čudovito preobrazbo, ki je ogrela srca ljudi na Redditu. Uporabnik je v zapisu… »

PRAVI, DA SE NAJBOLJŠE POČUTI V BIKINIJU: Kljub svoji polni postavi (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
Sophie Lait je popularna zaradi deljenja vsebine, ki sovpada z gibanjem 'body positivity' (telesna pozitivnost). Profesorica filozofije na Floridi jo opredeljuje na naslednji način: "Gibanje 'body positivity' spodbuja sprejemanje lastnega telesa, ne… »

Kako dolgo bomo čakali na “odprtih” mejnih prehodih

Dnevnik 09.05.2024
Takoj za tem, ko je Italija uvedla nadzor na meji s Slovenijo, je začela nadzor na notranji schengenski meji s Hrvaško in Madžarsko izvajati tudi Slovenija. Ob tem se postavlja vprašanje, kako koristen je tak nadzor in ali ne gre le za spolitizirano… »

Janković ob ljubljanskem prazniku: Namesto remize stanovanja in park

Dnevnik 09.05.2024
Ob današnjem prazniku Ljubljane je župan podelil naziva častna meščanka in častni meščan Julijani Žibert in Janezu Koželju. V slavnostnem nagovoru je napovedal, da nameravajo po selitvi remize Ljubljanskega potniškega prometa v Stanežiče na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem