Arhiv novic 09.05.2024

Napad na Dončića izzval ostre odzive: "Nedvomno umazana poteza"

Zurnal24 09.05.2024
Navijači Luke Dončića so pod drobnogled vzeli sumljivo potezo Luja Dorta na prvi tekmi polfinalne serije med Dallasom in Oklahomo. Slovenski superzvezdnik v ligi NBA Luka Dončić je bil po mnenju velike večine navijačev moštva Dallas Mavericks… »

Poljski sodnik dodal sol na nemške rane

Delo 09.05.2024
Szymon Marciniak ga je polomil v polfinalni tekmi LP Real – Bayern, za kazen bi lahko ostal brez sojenja uvodne tekme eura 2024. V nadaljevanju preberite: Nogometaši madridskega Reala bodo v finalu letošnje lige prvakov, 1. junija na Wembleyju, delali… »

Hladna švicarska prha v Kopru; Dolenec: Slabo, ampak zmoremo

Delo 09.05.2024
Rokometna reprezentanca Uroša Zormana je kvalifikacije za SP začela z nepričakovanim porazom proti Švici. Usodni zgrešeni streli, v nedeljo za vse ali nič. V nadaljevanju preberite: Veliko težje delo, kot so si obetali, je pričakalo slovenske… »

ZDA so prehitele Kitajsko in postale najpomembnejši trgovinski partner Nemčije

RTV Slovenija 09.05.2024
ZDA so prehitele Kitajsko in v prvem četrtletju letošnjega leta postale najpomembnejši trgovinski partner Nemčije, kažejo uradni podatki nemškega statističnega urada. Nemška blagovna menjava z ZDA, uvoz in izvoz, je od januarja do marca znašala… »

Kinoteka: Velika iluzija

RTV Slovenija 09.05.2024
Ob dnevu zmage: brezčasna pacifistična mojstrovina Jeana Renoirja. Velika iluzija je eden najbolj nenavadnih vojnih filmov, ki še danes krasi najpomembnejše lestvice najboljših filmov vseh časov. Če bi lahko rešil le en film na svetu, bi bil to… »

Mlada Gorenjka na kmetiji pri Jenk cele dneve peče piškote

Finance.si 09.05.2024
Najbolj zaželene Tanjine sladke dobrote so ajdovčki in breskvice, med prazniki pa tudi medenjaki in potica, pridružil se jim bo tudi domač sladoled.… »

Kralj nima časa za princa Harryja

Dnevnik 09.05.2024
Princ Harry je v sredo prispel v London, da bi se udeležil 10. obletnice mednarodnih vojaških invalidskih iger Invictus, ki jih člani kraljeve družine tradicionalno podpirajo že leta. Svojega prihoda v domovino pa ni izkoristil za obisk očeta, ki se… »

Več deset tisoč Armencev protestiralo proti ozemeljskem dogovoru z Azerbajdžanom

Dnevnik 09.05.2024
V armenski prestolnici Erevan je danes več deset tisoč ljudi protestiralo proti ozemeljskem dogovoru z Azerbajdžanom. Proteste je sprožila nedavna odločitev vlade premierja Nikola Pašinjana o predaji štirih obmejnih vasi v regiji Tavuš vzhodni… »

Moškim je pohabljal genitalije in vse skupaj v živo prenašal na spletni strani

Zurnal24 09.05.2024
Gustavson, ki je pred tem priznal obtožbe, vključno z zaroto za hudo telesno poškodbo, se je pojavil na obsodbi prek video povezave skupaj s šestimi drugimi moškimi, ki so vsi priznali svojo vlogo v shemi. Vodja grozljive mreže za ekstremno… »

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

Necenzurirano 09.05.2024
Na Japonskem so odpoklicali več kot 100.000 paketov kruha "chojuku", potem ko v njih našli delčke, ki tja ne spadajo; izkazalo se je, da gre za delčke podgane. Na Japonskem so morali odpoklicati iz trgovin več kot 100.000 paketov priljubljenega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem