Arhiv novic 09.05.2024

Italijani imajo finalista v evropski in konferenčni ligi

Delo 09.05.2024
Nogometaši Atalante in Bayerja iz Leverkusna so se uvrstili v finale evropske lige, nogometaši Fiorentine in Olympiakosa pa so finalisti konferenčne lige. Nogometaši Atalante in Bayerja iz Leverkusna so se uvrstili v finale evropske lige. Italijani so… »

Barron Trump stopa na politični oder

Delo 09.05.2024
Sin nekdanjega predsednika je marca dopolnil 18 let in gre po očetovih stopnjah. Najmlajši sin nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa Barron bo eden od floridskih delegatov na nacionalni konferenci republikanske stranke julija letos v Milwaukeeju, je… »

(intervju) Tomaž Gornik, Better: Uspehe nizamo od Grčije do Walesa

Finance.si 09.05.2024
Better dobil posel pri digitalizaciji zdravstva v Švici. Tomaž Gornik, lastnik in direktor slovenskega podjetja Better, ki pomaga pri digitalizaciji zdravstva po Evropi, v pogovoru med drugim pove, kako jim uspeva na razpisih, kaj dejansko njihova… »

Poljub po koncu ženskega nogometnega prvenstva: sojenje Rubialesu zaradi spolnega napada

Dnevnik 09.05.2024
V Madridu se bo začelo sojenje nekdanjemu predsedniku španske nogometne zveze. Luis Rubiales je obtožen spolnega napada, ker je brez soglasja poljubil špansko nogometno igralko Jenni Hermoso ob podelitvi priznanj na lanskem svetovnem prvenstvu v… »

Pred SMK: "Tiktokfikacija sveta naj bo lekcija vsakemu, ki bo zdaj postavljal digitalno strategijo"

Finance.si 09.05.2024
Mark Adams pravi, da je spoštovanje in razumevanje sposobnosti umetne inteligence (in področij, kjer sploh ni uporabna) glavni dejavnik, na katerega se morajo danes osredotočiti podjetja za zmage v prihodnosti.… »

Opomnik za čas po prvem maju

Finance.si 09.05.2024
Smo vso delavsko zakonodajo stoletje gradili zato, da je ne bomo več uporabljali? Tudi po 1. maju se moramo kdaj spomniti na to.… »

To so najboljši avtomobili izbora poslovni avto leta 2024

Finance.si 09.05.2024
Poslovni avto leta 2024 oziroma PAL zaznamujejo 68 kandidatov, 23 finalistov v kategorijah službeni, električni, poslovni, managerski in luksuzni terenec leta ter podrobna in pregledna metoda vrednotenja podjetja Avantcar. V izbor Poslovni avto leta… »

Ustavno sodišče iz odločanja o noveli zakona o RTV-ju izločilo Čeferina in Kogovšek Šalamon

RTV Slovenija 09.05.2024
Ustavno sodišče je iz odločanja o oceni ustavnosti novele zakona o RTV Slovenija izločilo ustavna sodnika Roka Čeferina in Nežo Kogovšek Šalamon. Predloga za izločitvi sta podala sama. Zahtevo za oceno ustavnosti zakona je decembra vložil… »

Ko šola ni za vsak dan

Finance.si 09.05.2024
Odsotnost v šolah v Angliji se je od leta 2019 povečala za več kot polovico, pa tudi podatki za Severno Irsko, Škotsko in Wales kažejo podoben trend.… »

Kje je Golobova svoboda spregledala posel?

Finance.si 09.05.2024
Kako smo postali talci vladne zanke okoli vratu podjetništva in kaj je koalicija pravzaprav že napovedala in se zdaj – žal – v velikem obsegu uresničuje.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem