Slovenija arhiv novic 09.05.2024

Pogovor o menstruaciji je še vedno tabu, čeprav je ta nekaj najbolj naravnega

Delo 09.05.2024
Dr. Polona Šafarič Tepeš je raziskovalka na področju molekularne biologije, genetike in epigenetike raka, v zadnjem obdobju pa tudi endometrioze. V nadaljevanju preberite: Dr. Polona Šafarič Tepeš je raziskovalka na področju molekularne biologije… »

Rok Snežič šokiral: Dijana Đuđić je moja ljubica

Zurnal24 09.05.2024
V nadaljevanju sojenja Roku Snežiču zaradi domnevnega oškodovanja upnikov bo na pričanje na mariborskem sodišču vabljena tudi Dijana Đuđić, ki jo je obtoženi danes predstavil kot svojo zunajzakonsko partnerico. Ker so ga kriminalisti med nedavno… »

Zaradi nesposobnosti Golobove vlade bomo izpadli iz Schengena

Spodnje Podravje 09.05.2024
Poslanec SDS Andrej Kosi je v oddaji “24ur Zvečer” ostro kritiziral vlado Roberta Goloba zaradi njenega ravnanja z ilegalnimi migracijami, poudarjajoč, da obmejni prebivalci Spodnjega Podravja zaradi tega čutijo ogroženost svojega varnostnega in… »

MED VOŽNJO SE JE ZRUŠIL VRTILJAK: Poškodovanih 13 otrok, ena deklica se bori za življenje (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
V Kuršumliji na jugu Srbije se je včeraj zrušil vrtiljak, pri čemer je bilo poškodovanih več kot deset otrok, od tega en huje, so sporočile srbske oblasti. 13-letnico so nezavestno prepeljali v klinični center v Nišu, njeno življenje pa naj bi… »

Tadej Pogačar danes po makadamu

Dnevnik 09.05.2024
V šesti etapi dirke po italiji med krajema Viareggio - Rapolano Terme bodo kolesarji po poti vozili tudi po makadamskih cestah. Mnogi napovedujejo, da bi lahko to ustrezalo tudi slovenskemu kolesarju in vodilnemu na Giru Tadeju Pogačarju. Pogačar ima… »

Včeraj so obravnavali 11 prometnih nesreč z materialno škodo

Savinjsko Šalaške 09.05.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 182 klicev občanov. 54 klicev je bilo interventnih. 17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 20 s področja… »

Preudarnost je najbolj pogrešana beseda v oblikovanju politike EU

Savinjsko Šalaške 09.05.2024
V nadaljevanju je izpostavil, da EU potrebuje v naslednjih petih letih preudaren premislek o vodenju reform in t.i. prehodov. Nosilka liste kandidatov za volitve v Evropski parlament Romana Tomc je podrobneje predstavila manifest. Izpostavila je, da je… »

Golobovim bo štrene mešala tudi Mojca Šetinc Pašek

Zurnal24 09.05.2024
Klemnu Grošlju se bo pridružila še ena odpadnica Svobode. Tik pred zdajci, rok za oddajo list kandidatov za evropske volitve poteče jutri, se je za to, da sodeluje v volilni tekmi odločila tudi Mojca Šetinc Pašek, nekdanja poslanka Gibanja Svoboda… »

Labrini Athanasopoulou in Konstantinos Sachos, Grka v Ljubljani

Necenzurirano 09.05.2024
Izbirala je med Parizom in Ljubljano … ter izbrala Ljubljano. Resno, presenečeno lovim sapo, Ljubljano pred Parizom? Ja, pravi Labrini Athanasopoulou, izbrala sem s srcem. In ima tako zdaj Ljubljana eno doktorico fizike in eno grško taverno več… »

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

Necenzurirano 09.05.2024
Tik ob meji med Avstrijo in Italijo so avstrijski cariniki ustavili voznika s sumljivo velikim številom kletk v avtomobilu. Natlačenih v 12 transportnih kletkah je milo cvililo 30 malih kužkov, veliko premladih za odvzem pasjim mamam in daljšo pot… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem