Slovenija arhiv novic 09.05.2024

Nikola Jokić v družbi Mosesa Malona, Magica Johnsona in Larryja Birda

Dnevnik 09.05.2024
Košarkar Denverja Nikola Jokić je tretjič postal najkoristnejši igralec (MVP) košarkarske lige NBA po izboru ameriških novinarjev. Luka Dončić je pristal na tretjem mestu. Čeprav bi si slovenski ljubitelji košarke želeli drugačnega razpleta… »

Slovenski rokometaši doživeli šok na Obali

Delo 09.05.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je v neposrednih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2025 na prvi tekmi v Kopru izgubila s Švico. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v neposrednih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2025 na prvi tekmi v Kopru… »

Vlada le potrdila strategijo upravljanja

Delo 09.05.2024
Pošta Slovenije in Zavarovalnica Triglav ostajata strateški naložbi, Telekom Slovenije pa bo od zdaj pomembna naložba. Vlada je danes z enoletno zamudo le potrdila predlog nove strategije upravljanja kapitalskih naložb in jo poslala v državni zbor… »

Povezovanje slovenskih podjetij s poslovnimi priložnostmi v Nemčiji

Dnevnik 09.05.2024
Poslovno-investicijski kongres in izhodna gospodarska delegacija ob robu UEFA EURO 2024 V luči doseganja sinergij med tremi ključnimi stebri za Slovenijo – gospodarstvom, turizmom in športom – se slovenskim podjetjem obeta nova priložnost za… »

Ogenj zajel štiri osebne avtomobile

Delo 09.05.2024
S Policijske uprave Koper sporočajo, da so njihove policiste okoli 4. ure obvestili, da sta v Semedeli zagorela avtomobila. Na kraju so ugotovili, da je ogenj zajel štiri osebne avtomobile, motorno kolo ter del bližnje stanovanjske hiše. Nastala je… »

Razkrite bilance: Kako se upad števila transakcij pozna na poslovanju nepremičninskih agencij

Finance.si 09.05.2024
Upad števila transakcij se kaže v poslovnih rezultatih šestih izmed osmih nepremičninskih agencij, ki smo jih vzeli pod drobnogled.… »

Z grožnjami izsilila denar, mladoletnik pijan razgrajal na terasi lokala

Necenzurirano 09.05.2024
Pestro dogajanje na območju novomeške policijske uprave v zadnjih 24 urah. Včeraj nekaj pred 11. uro so bili policisti obveščeni, da naj bi v Novem mestu neznanca z grožnjami prisilila dva oškodovanca, da sta na bančnem avtomatu dvignila denar in… »

Slovenija praznuje: dan zmage in dan Evrope

Dnevnik 09.05.2024
S pohodom najmlajših po odsekih poti okoli okupirane Ljubljane se danes začenja že 66. prireditev Pot ob žici. Po vsej Evropi danes obeležujejo konec druge svetovne vojne, na spomin na začetek procesa evropske integracije pa Evropska unija danes… »

Prevara s skrito naročnino: porast lažnih Facebook strani

Dnevnik 09.05.2024
Na Facebooku se po podatkih nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost SI-CERT pojavlja vedno več lažnih računov, ki se izdajajo za podjetja. Njihov cilj je, da s promocijo nizkih cen ali nagrad pridobijo uporabnikove podatke, nekateri pa… »

Kako razbohoteni državni gozdar žaga lesno industrijo

Finance.si 09.05.2024
Zaradi visokih cen lesa iz državnih gozdov lesnopredelovalna industrija kupuje na tujem, SiDG pa s skoraj petkrat večjim deležem izvoza.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem