Arhiv novic 05.06.2024

VASILIJ ŽBOGAR PONOVNO NA OLIMPIJSKIH IGRAH: Tokrat se jih bo udeležil kot trener irske jadralne reprezentance

Regional 05.06.2024
Nekdanji odlični jadralec in dobitnik treh olimpijskih medalj Vasilij Žbogar bo na letošnjih olimpijskih igrah (OI) v Parizu uradni strokovni član irske olimpijske reprezentance. S strani vodstva Olimpijskega komiteja Irske je namreč prejel uradno… »

Letošnjo Evrovizijo bo pregledal neodvisni strokovnjak

RTV Slovenija 05.06.2024
Evropska radiodifuzna zveza se je, potem ko je bila letošnja Evrovizija deležna številnih polemik, odločila, da bo tekmovanje pregledal neodvisni strokovnjak. Po njenih besedah naj bi si namreč prizadevala nenehno izboljševati svoje storitve in… »

»V enosti najdemo posamičnost, spoznamo, kako različni smo«

Mladina 05.06.2024
Plesna predstava Vezi duš koreografinje Sharon Eyal. V Cankarjevem domu bo, 9. junija ob 19.30 na ogled plesna predstava Vezi duš koreografinje Sharon Eyal, ki jse po letu 2018 vrača z ansamblom dvajsetih plesalcev Staatstheater Mainz. Vezi duš… »

Pravi borci ne poznajo ovir

Dnevnik 05.06.2024
Tudi letos je športno društvo Oviratlon za otroke, ki so na rehabilitaciji v Soči, pripravilo mini oviratlon, na katerem so jim pri premagovanju ovir pomagali številni uspešni športniki in znani obrazi. Najbolj zagreti so se na tekmo tudi pripeljali… »

Na kamniški obvoznici izsilil prednost in trčil v reševalno vozilo

Necenzurirano 05.06.2024
Na kamniški obvoznici je bilo včeraj dopoldne v prometni nesreči udeleženo reševalno vozilo na nujni vožnji. Okoli 9.30 se je voznik osebnega avtomobila iz Perovega vključeval na glavno cesto, pri čemer je izsilil prednost voznici reševalnega… »

Znana Slovenka se je na skrivaj poročila!

Zurnal24 05.06.2024
Glede tega ostaja precej skrivnostna. Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je pred kratkim dopust preživela na sanjskem Baliju. Že pred odhodom na rajske počitnice je namignila, da tja odhaja s prav posebnim… »

Državni proračun po petih mesecih skoraj izravnan. Primanjkljaj je znašal 30 milijonov evrov.

RTV Slovenija 05.06.2024
Državni proračun je v prvih petih mesecih letos zaznal 5,7 milijarde evrov odhodkov, kar je šest odstotkov več kot v enakem obdobju lani, približno toliko so znašali tudi prihodki, ki so bili medletno višji za 9,9 odstotka. Proračunski… »

POLICIJA NI NAŠLA LE DROG: Pri 'dopustniku' so zasegli tudi orožje

Regional 05.06.2024
Finančni policisti iz Čedada so na območju Občine Podbonesec v Benečiji, pri mejnem prehodu Robič-Štupca, zaustavili vozilo s češkimi registrskimi tablicami. Pri pregledu vozila so odkrili mačeto, nož in bodalo za metanje. Prav tako so našli… »

Netanjahu obiskal mejo z Libanonom. Izraelska vojska vdrla v begunsko taborišče Bureidž.

RTV Slovenija 05.06.2024
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je med ogledom severne meje z Libanonom dejal, da je Izrael pripravljen na odločno ukrepanje na severu. Hezbolah vztraja, da ne želi širitve spora z Izraelom, vendar se je pripravljen boriti. Izraelska mesta ob… »

Robert Golob o kajenju marihuane

Zurnal24 05.06.2024
Kako bo predsednik vlade Robert Golob glasoval glede uporabe marihuane? Zadnje ankete pred glasovanji v nedeljo, 9. junija, kažejo, da se obeta podpora vsem referendumskim vprašanjem, uvedbi preferenčnega glasu, uporabi konoplje v medicinske namene in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem