Arhiv novic 05.06.2024

Odlično poslovanje ljubljanskih mojstrov za črpalke

Finance.si 05.06.2024
IMP Pumps, proizvajalec črpalk in črpalnih sistemov iz Komende, je od leta 2019 potrojil prihodke.… »

Italijanski smučar in njegovo dekle umrla v grozljivih okoliščinah

Zurnal24 05.06.2024
V gorski nesreči sta v tragičnih okoliščinah življenje izgubila nekdanji profesionalni smučar in njegova izbranka. Športni svet je pretresla tragična novica o smrti nekdanjega alpskega, nazadnje pa hitrostnega smučarja, Italijana Jeana Daniela… »

Rok Zupančič: Izrael izgublja medijsko vojno

RTV Slovenija 05.06.2024
Izrael je v stanju paralize, poskuša dobiti vojno brez jasnih političnih ciljev. Benjamin Netanjahu je stisnjen v kot, odločilen pa bo pritisk Združenih držav Amerike, je v oddaji Ob osmih na Prvem med drugim povedal obramboslovec Rok Zupančič… »

Župan sprejel kandidata za evroposlanca Jureta Lebna in generalnega sekretarja Gibanja Svoboda Roka Marolta: O okolju in…

Domžalec 05.06.2024
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, skupaj s podžupanom dr. Jurijem Kočarjem (GS), sprejel bivšega ministra za okolje in prostor Jureta Lebna, ki na bližnjih volitvah kandidira za evropskega poslanca na listi Gibanja Svoboda… »

Legendi se trga srce zaradi Đokovića: "Ostal sem brez besed"

Zurnal24 05.06.2024
Nekdanji trener Novaka Đokovića je bil globoko užaloščen ob novici o poškodbi kolena, zaradi katere je moral za zdaj še prvi igralec sveta odpovedati četrtfinalni dvoboj na Roland Garrosu. 24-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam Novak… »

Maurizio Cattelan, umetnik na steno prilepljene banane, se vrača z novo satirično instalacijo

RTV Slovenija 05.06.2024
Nova razstava Maurizia Cattelana je sijajna – v najbolj dobesednem pomenu besede: v galerijo je postavil zid, oblit s 24-karatnim zlatom, ki meri 20 metrov v dolžino in dobrih pet metrov v višino. Še en ključen podatek: zid je prerešetal s streli… »

Po seriji še film o Birminghamskih tolpah: "Tommy Shelby še ni opravil z mano"

RTV Slovenija 05.06.2024
Cillin Murphy, ki je letos kariero okronal z oskarjem za naslovno vlogo v drami Oppenheimer, televizijskih časov še ni pustil dokončno za seboj. V Birmingham se bo vrnil za snemanje filma, ki bo nadaljevanje serije Peaky Blinders (Birminghamske tolpe)… »

Ye in njegova nekdanja pomočnica tožita drug drugega

RTV Slovenija 05.06.2024
Nekdanja pomočnica ameriškega raperja Yeja je proti njemu vložila tožbo, v kateri ga obtožuje spolnega nadlegovanja in kršitve pogodbe. Kmalu zatem pa je zvezdnik, ki zanika njene trditve, napovedal protitožbo zaradi izsiljevanja. Lauren Pisciotta… »

V Dresdnu zaradi udara strele umrl 29-letni moški

Necenzurirano 05.06.2024
V nemškem Dresdnu so se v ponedeljkovi nevihti razbesnele strele. Kar dve sta udarili na porečje Labe. Deset ljudi je bilo poškodovanih, od tega nekateri tudi huje. Štirje poškodovani so bili zaradi nesreče v življenjski nevarnosti. Dva moška naj… »

Novinarska konferenca 24. Kulturni poletni festival Studenec 2024

Domžalec 05.06.2024
Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan pri Domžalah je širši slovenski javnosti poznano po kulturnem dogajanju v poletnem času na Studencu pri Krtini. Že več kot 75 let uprizarja gledališke predstave in prireja kulturne dogodke. Letos že… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem