Arhiv novic 05.06.2024

Iličićev zadetek dvignil utrip, zares bo zaropotalo v Stuttgartu

RTV Slovenija 05.06.2024
"Mislim, da smo vsi drugi bolj veseli zanj, kot je on zase. Ni kazal pretiranega vznemirjenja. Sam tega ni toliko potreboval, kot si mi morda mislimo," je sanjsko vrnitev Josipa Iličića v reprezentanco z golom za zmago nad Armenijo komentiral Jan… »

4. junij, dan slovenskega krvodajalstva

Domžalec 05.06.2024
Včeraj, 4. junija 2024 je bila v Nacionalnem nogometnem centru Brdo predstavljena pobuda (P)ostani del moštva, pod katero se podpisujemo Zavod RS za transfuzijsko medicino, Zveza nogometnih sodnikov Slovenije s podporo Nogometne zveze Slovenije in… »

1. mesto na afriškem kadetskem pokalu v judu

Domžalec 05.06.2024
Na Afriški kadetski pokal v Maroku sta v četrtek 30.5.2024, odpotovala dva predstavnika Judo kluba Ippon Kamnik Haya Veinhandl Obaid in Karim Veinhandl, ob spremljavi trenerja Marwana Moghalija. Takoj po pristanku so jih iz letališča organizatorji… »

Deželak Junak je bil včeraj v Ormožu!

Spodnje Podravje 05.06.2024
Desetdnevno popotovanje Mihe Deželaka po Sloveniji je v polnem teku. Včeraj zgodaj zjutraj, že ob sedmi uri, je nov dan ekipa Radia 1 pričela prav v Ormožu, kjer ga je pričakala množica zbranih in s tem izkazala podporo dobrodelni akciji v okviru… »

V Ajdovščini v osnovni šoli odprli šolski učni vrt #foto

Goriški portal 05.06.2024
Na današnji svetovni dan varstva okolje je Osnovna šola Danila Lokarja v Ajdovščini priredila uradno odprtje šolskega učnega vrta. Vrt je bil sicer vzpostavljen že pozimi, vendar so šolarji na to priložnost počakali tudi zato, ker so grede danes… »

Evropske vesoljske ambicije / Prvi poskus izstrelitve rakete Ariane 6 bo 9. julija

Mladina 05.06.2024
Dolgo odlašana izstrelitev. Dolgo odlašana prva izstrelitev evropske nosilne rakete Ariane 6 bo 9. julija, je danes sporočila Evropska vesoljska agencija (Esa). Datum prve poskusne izstrelitve rakete, ki velja za ključni del nadaljevanja evropskih… »

Visokotehnološka naprava za skeniranje velikih predmetov tudi v Sloveniji

Gorenjski utrip 05.06.2024
V letošnjem letu je Zavod za gradbeništvo Slovenije (ZAG) pridobil posebno napravo, ki omogoča poglobljen in nedestruktiven pogled v notranjost materialov oziroma predmetov. Gre za edino tovrstno opremo v Sloveniji, ki bo zagotovila nadaljnji razvoj in… »

Baldwini dobili svoj resničnostni šov

RTV Slovenija 05.06.2024
Alec Baldwin in njegova družina sta se pridružila Kardashianovim, Osbournovim in Stallonom – z ženo Hilario sta napovedala nov resničnostni šov, ki bo spremljal njuno družinsko življenje. "Vabimo vas v naš dom, da doživite vzpone in padce… »

ODPRTJE KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA GORANA DRAGIĆA 🏀

Spodnje Podravje 05.06.2024
ODPRTJE KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA GORANA DRAGIĆA 🏀 Vabljeni na odprtje košarkarskega igrišča Gorana Dragića, ki bo v sredo, 12. junija 2024, ob 12.30 pri Mestnem stadionu Ptuj. Med 9. in 14. uro se bodo odvijali turnir in ostale spremljevalne… »

Zdravniška zbornica si želi zakona o kakovosti v zdravstvu s čim manj administrativnimi obremenitvami

RTV Slovenija 05.06.2024
V zdravniški zbornici so na predlog zakona o kakovosti v zdravstvu v javni razpravi podali več pripomb. Med drugim se zavzemajo, da bi zakon zdravstvenim izvajalcem prinesel čim manj administrativnih obremenitev. Te naj v čim večji meri nase prevzame… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem