Arhiv novic 06.06.2024

Horoskop za četrtek, 6. junija

Necenzurirano 06.06.2024
Sonce je v dvojčkih, Luna je v dvojčkih. OVEN – S pravimi besedami boste dosegli preboj v službi in na ljubezenskem področju. Uporabite iskrenost, pa boste dosegli cilje, ki se vam že nekaj časa izmikajo. BIK – Pojavljala se bodo nihanja, ki… »

Nov obraz in izboljšave za Oplove velikane

Zurnal24 06.06.2024
Opel tudi 125 let po predstavitvi znamke del svoje tradicije gradi na programu lahkih gospodarskih vozil. Combo, vivaro in movano so doživeli obsežno prenovo, oblikovno in tehnološko. Opel ima ob prenovljeni paleti modelov in zaradi široke… »

"BILO JE GANLJIVO IN PRISRČNO": Srečanje nekdanjih dijakov ob 50-letnici mature na Gimnaziji Koper (FOTO)

Regional 06.06.2024
V Pretorski palači se je v soboto, 1. junija, na slovesnosti zbrala generacija, ki je leta 1974 opravila maturo na Gimnaziji Koper. Generacijo je pozdravil župan Aleš Bržan, pa tudi sošolec, sedaj minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda… »

VABILO: Predstavitev in pogovor o knjigi 'Politike človekovih pravic'

Regional 06.06.2024
V torek, 11. junija, ob 18.00 vljudno vabljeni v prostore UP Univerzitetne knjižnice, Trubarjeva 1, Koper, na predstavitev znanstvene monografije prof. dr. Simone Kustec in pokojnega dr. Draga Zajca z naslovom 'Politike človekovih pravic'. Gostje… »

Keku največ skrbi povzroča Sandi Lovrić

Dnevnik 06.06.2024
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek se mora do jutri do polnoči odločiti, kateri štirje igralci v torek ne bodo odpotovali na evropsko prvenstvo v Nemčiji. Čeprav igra na pripravljalni tekmi proti žilavi, a tudi naivni Armeniji ni… »

Povezava Novih Fužin in Štepanjskega naselja: Poleg doživljajskega mostu še paviljona z manjšo tržnico

Dnevnik 06.06.2024
Javno naročilo za izbor izvajalca gradnje mostu, ki bo povezal Nove Fužine in Štepanjsko naselje, razkriva, da bo občina v njegovi neposredni bližini zgradila še paviljon z manjšim tržnim prostorom. Na obeh straneh mostu pa sta načrtovana trga… »

Janšev direktor, ki je vohljal za Vučića, našel zatočišče v Srbiji

Necenzurirano 06.06.2024
Kaj po zamenjavi oblasti počne Damjan Žugelj, nekdanji izbranec SDS, ki je urad za preprečevanje pranja denarja spremenil v orodje za obračunavanje z nasprotniki Janševe vlade? Vzajemna pomoč pri iskanju obremenilnih podatkov Največja zloraba… »

Poroka na prvi pogled: Andreja po večerji odpeljal rešilec, to se je zgodilo

Zurnal24 06.06.2024
Ni ga bilo na zadnji ceremoniji. Na zadnji ceremoniji s strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled je manjkal Andrej. Za svoj izostanek je imel dober izgovor. Pred Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana je posnel video, v katerem se je ostalim… »

Ko je prvič prespal pri znani Slovenki, zjutraj najprej poklical sestro

Zurnal24 06.06.2024
Nekoč je imel na steni plakat z njeno podobo, danes je z njo srečno poročen. Hajdi Korošec, ena naših najbolj znanih otroških pevk, ki danes stopa po uspešni podjetniški poti, je dolgo čakala na svojo ljubezensko srečo, našla pa jo je v 10 let… »

Poroka na prvi pogled: Olga na Facebooku blokirala Miho, to je razlog

Zurnal24 06.06.2024
To jo je ujezilo. Med zanimivejšimi pari letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled sta bila tudi Miha in Olga. Postavna Rusinja je svojega soproga večkrat pokritizirala, med drugim jo je zmotilo to, da je na glas povedal, da se nečesa boji. To se ji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem