Arhiv novic 07.06.2024

V krožišču obračunala s pestmi

Goriški portal 07.06.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Včera ob 17.25 so bili koprski policisti obveščeni, da se v krožišču v Bertokih pretepata dva moška. Policisti so ugotovili, da sta se zaradi izsiljevanja… »

Napovedi za 2024: Kakšno leto pričakujejo domači gospodarski velikani

Finance.si 07.06.2024
Velika podjetja v anketi v povprečju napovedujejo dvoodstotno rast prihodkov in sedemodstotno rast EBITDA v letu 2024.… »

Obvestilo delničarjem: pripojitev družbe Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. k družbi Mladinska knjiga Založba d.d.

Finance.si 07.06.2024
Uprava družbe Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana, in poslovodstvo družbe Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. na podlagi 586. člena ZGD-1 objavljata obvestilo, da je bila dne 6. 6. 2024 podpisana in registrskemu organu predložena Pogodba o… »

Založite se z e-knjižicami iz vsebin portala Finance.si in revije Moje finance

Finance.si 07.06.2024
Naučite se kaj novega. Brezplačno. E-knjižice, ki so trenutno na voljo: V e-knjigi Evropski avtomobilisti proti Tesli in Kitajcem smo zbrali članke, ki ponujajo vpogled v razmere na trgu električnih avtomobilov pri nas, v Evropi in po svetu. Želite… »

Zveza potrošnikov in NIJZ: Alkopopsi mladim odpirajo vrata v svet alkohola

RTV Slovenija 07.06.2024
NIJZ in ZPS sta opozorila, da alkopopsi, mešane alkoholne pijače, kot so koktajli in radlerji, mladim odpirajo vrata v svet alkohola. Proizvajalci teh pijač, pogosto z zavajajočo embalažo, dejansko prodajajo preveč družbeno sprejemljivo drogo… »

Foto: V Novem mestu ponoči razstrelili bankomat

Necenzurirano 07.06.2024
Lopovi se zadnjih nekaj noči intenzivno spravljajo na bankomate, kar opažamo tako v Ljubljani, kot po novem tudi v Novem mestu. V Novem mestu so neznani storilci okoli 2.30 z eksplozivnim sredstvom poškodovali bankomat, nameščen pred Mercatorjevo… »

Doktorjev morilski načrt v Ljubljani: Z živčnim strupom nad sodnika in ministra

Zurnal24 07.06.2024
Michel Stephan, nekoč zaposlen na Kemijskem inštitutu v Ljubljani, se zagovarja zaradi napeljevanja k umoru Alija Hamzaha Rašida, a razmišljal naj bi še o drugih tarčah. Po obtožnici, vloženi zoper Michela Stephana, libanonskega doktorja kemije s… »

Pripravljalna tekma Slovenija - Bolgarija: Nekdanji balkanski gigant

Dnevnik 07.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto ob 15. uri v Stožicah odigrala pripravljalno tekmo z Bolgarijo, ki bo generalka pred odhodom na evropsko prvenstvo v Nemčiji. Slovenska nogometna reprezentanca bo jutri odigrala še zadnjo pripravljalno… »

Poslanec SDS poslal odprto pismo Agenciji RS za energijo naj zamakne nov način zaračunavanja omrežnine

Gorenjski utrip 07.06.2024
Dan, ko bomo začeli plačevati omrežnino po novem tarifnem sistemu, ko nam bodo višje tarife obračunavali točno takrat, ko elektriko uporablja največ ljudi in podjetij, je skoraj že tu. Tak način bo občutno dvignil naše račune tako v… »

Slovenski državljani v BiH-u bodo v nedeljo lahko glasovali na veleposlaništvu v Sarajevu

RTV Slovenija 07.06.2024
Slovenski državljani v Bosni in Hercegovini bodo v nedeljo lahko glasovali na evropskih volitvah in posvetovalnih referendumih na slovenskem veleposlaništvu v Sarajevu, so sporočili z ministrstva za zunanje in evropske zadeve. Na MZEZ-ju se pri tem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem