Arhiv novic 07.06.2024

Ali veste, kako koristne so maline za vas?

RTV Slovenija 07.06.2024
Med prvimi sadeži, ki nas razveselijo zgodaj poleti, so maline, s katerimi se sladkamo vse do jeseni. Najboljše so še sveže, ki si jih lahko privoščite samostojno, v sladicah, smutijih ter celo solatah. Maline niso samo okusne, ampak vsebujejo tudi… »

Posodobite računalnik z doživljenjskim Microsoft Officeom 2021 in Windowsom 11 že za 10,99 €

RTV Slovenija 07.06.2024
Microsoft Office je dokazano najpriljubljenejši paket programov za upravljanje s komunikacijo, kot je e-pošta, ustvarjanje vsebine, kot so besedilni dokumenti in preglednice, in urejanje projektov. Če hočete prihraniti pri zanesljivi različici paketa… »

Pobotana stara tekmeca

Necenzurirano 07.06.2024
Ne velja več, da Vili ne mara Mirana in Miran ne mara Vilija. Vsega tega pa ne bi bilo brez Blaža Švaba in njegovega povabila, da skupaj nastopita v oddaji V petek zvečer, ob čemer sta se tudi znova zbližala. Ni namreč skrivnost, da se po tem, ko… »

Čudna zgodba o dijakinji in molčečem profesorju

Necenzurirano 07.06.2024
»Mami, a prideš pome? Prst me tako boli, da ne morem hoditi,« se je izpisalo v sporočilu, ki mi ga je nekje po 12. uri poslala hčerka. Še preden mi je uspelo odpisati, se je mobilni telefon znova zatresel ... »Zjutraj sem imela pri športni… »

Založite se z e-knjižicami iz vsebin portala Finance.si in revije Moje finance

Finance.si 07.06.2024
Naučite se kaj novega. Brezplačno. E-knjižice, ki so trenutno na voljo: V e-knjigi Evropski avtomobilisti proti Tesli in Kitajcem smo zbrali članke, ki ponujajo vpogled v razmere na trgu električnih avtomobilov pri nas, v Evropi in po svetu. Želite… »

Pojdimo na evropske volitve. Ker nikoli ne vemo, ali bodo zadnje.

Necenzurirano 07.06.2024
EU ni idealna, a je daleč najboljša stvar, ki se je lahko zgodila naši celini. Je jamstvo za vladavino prava in boj proti korupciji. Vsaka alternativa bi bila povratek v temačne čase. EU deluje kot korporacija - z upravo in nadzornim svetom Slavimo… »

#intervju Kristjan Čeh, evropski prvak v metu diska: Vse sem izpolnil tako, kot sem si zadal

Dnevnik 07.06.2024
Dolga je bila pot novega evropskega prvaka v metu diska Kristjana Čeha mimo novinarskih televizijskih, radijskih in tiskanih novinarjev. Ko je prišel do slovenskih poročevalcev, se je sprostil in nasmehnil, adrenalin mu je povsem popustil. Ne za dolgo… »

PRIČAKUJTE ZASTOJE NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Promet bo potekal po enem voznem pasu

Regional 07.06.2024
Ta vikend lahko na primorski avtocesti ponovno pričakujete zastoje, saj bo od sobote, 8. junija, od 17. ure do nedelje, 9. junija, do 12. ure zaradi popravila dilatacije med priključkoma Logatec in Unec, v smeri proti Kopru, promet potekal po enem… »

Z NOVIM HOTELOM ŠE VELIKO NEZNANK: Guberac bi spremenil načrte za Solis, koprska občina pa?

Regional 07.06.2024
V središču Kopra se že leta vleče saga o nedokončanem objektu Solis, kjer bi moral zrasti tudi nov hotel. Toda med gradbincem Grafistom in občino ni soglasja o višini stavbe. Grafist si zdaj želi višjo, ambicioznejšo gradnjo, občina pa se s tem… »

V središču Københavna moški udaril dansko premierko Mette Frederiksen

RTV Slovenija 07.06.2024
V središču Københavna je neki moški udaril premierko Mette Frederiksen. Premierka pri tem ni dobila poškodb, je pa bila zaradi incidenta pretresena. Napadalca so aretirali. Vrstijo se obsodbe napada. Premierkin urad je po dogodku sporočil… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem