Arhiv novic 10.06.2024

Delnice družbe Relax na Ljubljanski borzi

Dnevnik 10.06.2024
Delnice družbe Relax, ki se ukvarja z organizacijo turističnih potovanj, so začele kotirati v standardni kotaciji Ljubljanske borze. Z vstopom na borzo si želijo predvsem zagotoviti nov vir financiranja in povečati kredibilnost, na Ljubljanski borzi… »

Manj prijav kršitev zaradi zdravniške stavke

Dnevnik 10.06.2024
Število prejetih prijav domnevnih kršitev, povezanih s stavko zdravnikov, se je v zadnjem mesecu občutno zmanjšalo, so pojasnili na zdravstvenem inšpektoratu. Inšpektorat zato ne izvaja več ciljnega preverjanja opravljanja zdravniške službe v… »

Še bistveno manj priložnosti za izbiro zdravnika

Dnevnik 10.06.2024
“Prostih” ambulant družinske medicine je le še 69, kar 26 manj kot pred slabim letom. Ukrep, ki je obetal dodatne priložnosti za vpise pacientov na novo, so v osnovnem zdravstvu medtem večinoma zaobšli. Možnost izbire osebnega zdravnika se še… »

Politično polje se je nagnilo v desno

Dnevnik 10.06.2024
Kadar evropske volitve, tako kot tokrat v Sloveniji, padejo v obdobje točno na sredi med rednimi parlamentarnimi volitvami, se je težko upreti skušnjavi, da ne bi izidov teh volitev vrednotili točno kot vmesni čas za oceno dela vlade in vladajoče… »

Bolgarska princesa šokirala s svojimi mišicami

Dnevnik 09.06.2024
Med zadnjim obiskom Bolgarije je bolgarska princesa Kalina, ki z možem in sinom živi v Španiji, rojake šokirala s svojimi mišicami. Čeprav je znano, da je 52-letnica ljubiteljica aktivnega preživljanja prostega časa, ni znano, ali je njena postava… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem